O ovom krevetu se priča u gradu – Flying bed izbliza

Perfecta Dreams je u svom novom showroomu u Frankopanskoj predstavila prvi Flying bed u Hrvatskoj, morali smo provjeriti točno o čemu se radi. Ok, ne leti, ali…

Prvi Flying bed u Hrvatskoj, moram priznati da je i mene jako zaintrigirao ovaj naslov i jednostavno, morala sam vidjeti o čemu se točno radi…

Gravitaciju još nisu pobjedili, ali definitivno ovo je najposebniji krevet koji se može kupiti u Hrvatskoj. Podiže se, spušta, vibrira, masira… trebam li nastaviti?

Sanja Bistričić

Čudo. Idealno za… znate već što.

U Perfecti kažu da su ovaj krevet simbol onoga što se skriva u njihovom premium showroomu u Frankopanskoj, a da im se pokazao i kao izvrstan atraktor za izlog i showroom.

Sanja Bistričić

-Ljudi se zaustavljaju ispred izloga i gledaju da li stvarno lebdi, saginju se i gledaju gdje su mu noge. Naime, ovaj krevet nema prave noge nego postolje na kojem stoji i u kojemu je sakriven elektromotor za podizanje i spuštanje te za masažu. Mi mu često namjestimo funkciju kontinuiranog dizanja i spuštanja, a kako je tramvajska stanica u blizini, često znamo imati publiku ispred izloga – objasnila je Lana Lovrić, voditeljica marketinga Perfecta Dreamsa, objasnivši da poanta ovog kreveta nije samo njegov atraktivan izgled nego i udobnost te kvaliteta.

Sanja Bistričić

– Vindo je premium proizvod, a proizvodi ga renomirana skandinavska tvrtka Carpe Diem koja je leader u svijetu. Opremljen je patentiranim Contour Pocket sustavom za najbolje smanjenje pritiska i udobnost prilikom spavanja. Sadrži nekoliko programa za masažu pomoću programa za vibraciju koji vam pomaže da se opustite i uživate, dok vas automatska potpora za vrat i kralježnicu podupiru, kao i prilagodljivo uzglavlje i uznožje koji osiguravaju da vaše tijelo uvijek bude podržano, koji god položaj odabrali. S Vindo krevetom upravljajte ručnim daljinskim upravljačem ili aplikacijom s podrškom za glasovnu naredbu – objasnila je Lana Lovrić, dodajući kako krevet ima poseban Luxury nadmadrac koji doprinosi udobnosti i izrađen je s pamukom na ljetnoj strani, vunom na zimskoj strani i Talalay lateksom u sredini.

Sanja Bistričić

A cijena? Bit ću pristojna i reći uff, ali pitajte, možda vam odobre popust. :)

Sanja Bistričić

– Imamo velik interes za njega, tržište luksuza uvijek ima svoju publiku i ona je postojala i u vrijeme krize, a pogotovo sada kada se otvorilo tržište i kada se grade brojne vile – kaže Lana Lovrić.

Hm da… u pravu je. Zamislite ovako nešto ovako u hotelskoj sobi ili luksuznoj vili ili apartmanu? Fotka od milijun dolara.

Evo još malo fotografija Vinda, a zatim i ostalih divnih kreveta od švedskog proizvođača Carpe Diem.