Tražite lampe? Evo nešto novo. Moj izbor 35 atraktivnih i povoljnih lampi

Volimo nove brendove. 13. lipnja u blizini Sesveta, odmah do Lesnine, otvara se Mömax, novi brend kojeg ćemo voljeti. Evo zašto…

Kada ste zadnji put bili u Grazu? Ja, moram priznati, jako davno. I kada me Mömax pozvao na press putovanje za novinare, blogere i influencere, odmah sam prihvatila i to što zbog tog simpatičnog novog brenda koji nam uskoro dolazi u Hrvatsku, a što zbog Seiersberga i retro momenta, kada smo hrlili u Graz zbog Zare i H&M-a.

Davno prošlo vrijeme i pomalo razočaranje kada sam shvatila da se dotični shopping centar kojeg sam voljela prilično ofucao, a da više i nema nekog razloga za shoppingom u Grazu jer sve te brendove uglavnom imamo i u Hrvatskoj.

Nemamo baš sve. Nemamo primjerice Interio, Primark i Mömax. Ovaj treći, uskoro dolazi.

Riječ je, naime, o brendu pristupačnih cijena i trendovskog namještaja za dom kod kojeg se asortiman mijenja vrlo često, uvijek prateći svjetske trendove.

Ono što mi se najviše svidjelo u Austriji su lampe, jastuci, posuđe, tepisi, ali i kuhinje i to prilično atraktivnih cijena.

Asortiman im je uistinu velik i obično se prostire na površini od 5000 do 8000 kvadrata. Što će sve sadržavati zagrebački Mömax još uvijek ne znamo, ali evo mojih favorita… Naravno, lampe… Btw cijene su im od 5 do cca 150 eura s prosječnom cijenom od 30 eura.