Nespresso u Ilici otvorio svoj boutique shop

Divna vijest. U Ilici 19 otvoren je Nespresso boutique s edukativnim punktom za recikliranje

Točno se sjećam kako sam se prije 15-ak godina u Beču začudila ogromnom redu ispred Nespresso boutique storea. Nespresso je svugdje hit gdje god se pojavi, a napokon je u svojoj luksuznijoj varijanti stigao i u Zagreb.

Naime, nakon gotovo 80 zemalja diljem svijeta u kojima je prisutan kroz više od 700 boutique prodavaonica, 30 različitih mješavina kava i 100.000 punktova za recikliranje, poznati švicarski brand premium kave u kapsulama, Nespresso, otvorio je svoja vrata Zagrepčanima u samom centru grada, u Ilici 19.

Dok ga sami ne posjetimo, evo što o njemu kažu u Nespressu.

– U Nespresso boutiqueu imate priliku isprobati pažljivo pripremljene premium kave uz stručne savjete coffee specijalista koji će vam ispričati priču o podrijetlu kave, pokazati kako se ona priprema i pomoći vam da izaberete okus za sebe.

– Posjet novom Nespresso boutiqueu izlet je za sva osjetila. Inovativni dizajn priča priču o održivosti, slijedeći filozofiju branda koja poštuje načela kružne ekonomije. Pažljivo osmišljeni komadi namještaja, osvjetljenje, ugodna glazba i posebna atmosfera čine da doživite nesvakidašnje iskustvo, a ovaj boutique posebnim čini i unikatan greenwall koji osvježava centralni dio prostora.

– Poseban kutak čini i Life recycling corner u kojem možete ostaviti iskorištene kapsule kave koje će Nespresso reciklirati. Ovisno o tome koliko ste kapsula ubacili, na ekranu će se prikazati informacije o doprinosu koji ste time dali očuvanju okoliša i što će se recikliranjem odloženih kapsula izraditi – kažu u Nespressu.

– Nadamo se da će ovaj prostor zaživjeti kao mjesto inspiracije i susreta s prirodom uz uživanje u najboljoj kavi koja se u dalekim krajevima svijeta uzgaja poštujući tradicionalne metode. Uz vrhunsku kavu koja je u srži našeg poslovanja, Nespresso u centar poslovanja stavlja i održivost, razvijamo se u korak s prirodom – izjavila je povodom otvorenja Bojana Guteša, regionalna direktorica marketinga za brand Nespresso.

Uživajte i veselimo se da bar kroz okuse kave iz različitih dijelova svijeta možemo putovati na daleka mjesta… od Buenos Airesa do egzotičnog Cape Towna.