Ajmo pokazati da je Hrvatska ima najljepše kuće

Prošle godine tri kuće iz Hrvatske proglašene su najuspješnijim u Europi, a pretprošle četiri. Natječaj za Best European Holiday Home je ponovno otvoren. Pliz javite se…

Da ne bi bilo “nismo znali” i “moja je kuća ljepša od ove”… Otvoren je natječaj za nagrade za najbolji smještaj obiteljskog turizma u Europi. Prijave su otvorene do 30. rujna, a nagrade za najbolje u osam kategorija obiteljskog smještaja dodijelit će se 8. studenoga u Barceloni.

Villa Palma, Korčula

Naime, riječ je o natječaju za najbolji smještaj obiteljskog turizma Best European Holiday Home (BEHH) u organizaciji European Holiday Home Association (EHHA) na kojem je Hrvatska već pokazala svoju izvrsnost.

Villa Palma, Korčula

Hrvatske kuće za odmor su posljednje dvije godine dobile čak sedam ovih prestižnih nagrada pa Martina Nimac-Kalcina, predsjednica Zajednice obiteljskog turizma HGK, poziva domaće iznajmljivače da se ponovno prijave u što većem broju.

Villa Palma, Korčula

– Zahvaljujući prošlogodišnjim uspjesima na dodjeli BEHH nagrada Hrvatska je izgradila brend zemlje s najljepšim vilama i kućama za odmor. U oštroj konkurenciji smo još jednom potvrdili da nismo samo destinacija kristalno čistog mora i plaža, već i vrhunskog smještaja – istaknula je Nimac-Kalcina dodajući da je za svaki prijavljeni objekt ovo natjecanje jedan vid vlastite promocije te predstavljanje potencijalnim partnerima.

Villa Palma, Korčula

Podsjećamo, prošlogodišnje natjecanje se održalo u 14 kategorija, a među 112 finalista bilo je čak 15 hrvatskih kuća od kojih su tri ovjenčane nagradama za najbolje kuće za odmor.

Villa Palma, Korčula

Titulu najbolje kuće za odmor na plaži (Best beach holiday home) odnijela je Villa Palma iz Naplovca na otoku Korčuli, za najbolju eko kuću za odmor (Best Green holiday home) izabrana je Villa Milica iz mjesta Šajini kod Pule, a nagrada za najbolju kuću za odmor s ljubimcima (Best pet holiday home) otišla je u ruke Green Frame-a iz Klarića kod Vodnjana.

Villa Palma, Korčula

Nagrade za najbolji smještaj obiteljskog turizma ove će se godine dodijeliti u kategorijama Best Accessible Holiday Home (kuća za odmor koja pruža visokokvalitetne sadržaje i mogućnosti za osobe s invaliditetom), Best Family Friendly Holiday Home (kuća za odmor posebno pogodna za obitelji s djecom), Best Green Holiday Home (eko kuće za odmor), Best Health and Wellness Holiday Home (kuće za zdravstveni i wellness turizam), Best Holiday Home Beach House (kuće na plaži), Best Holiday Home in European Capital (kuće za odmor u velikim gradovima), Best Pet Holiday Home (kuće za odmor s ljubimcima) i Best Unique Spot Holiday Home (najbolja originalna kuća za odmor). Svaki iznajmljivač može se prijaviti u maksimalno tri kategorije.

Villa Palma, Korčula

Prijaviti se možete na ovom linku, a naravno svoje divne kuće, apartmane i stanove uvijek možete poslati i na Dblog na mail boba@dblog.hr. Veselim se unaprijed.

Villa Palma, Korčula

A evo i prošlogodišnjih pobjednica… Btw ikako mi nisu ništa u rodu, kuće se nalaze u rodnim mjestima mojih i suprugovih predaka. Mali, mali svijet…

Green Frame, selo Klarići, Istra

Vila Milica, selo Šajini, Istra

Vila Palma, Korčula