Može pliz bez razbijene čaše.

Puno se priča o preskupim cijenama na Jadranu te lošem omjeru cijene i kvalitete. No, može li se barem malo podići kvaliteta? Zato me razveselilo to što je jedan od najvećih njemačkih HoReCa distributera otvorio webshop u Hrvatskoj

Sjedim na terasi popularnog kafića u centru Pule i naručujem djeci sladoled. Dolaze dvije staklene čaše i obje su na rubovima otkrhnute. Potpuno naivno mislim da nisu to primijetili i zovem konobara. On mi na moje čuđenje kaže: “Ma nije to sada puknulo, to je odavno”. U šoku sam. Mogu pregrmiti skupi sladoled, ali ne i razbijene čaše.

I upravo dok sjedim na toj kavi čitam mail: “Vodeća europska tvrtka za opremanje ugostiteljstva, hotelijerstva i kućanstava LUSINI otvorila je tvrtku i online shop u Hrvatskoj s više od 40.000 proizvoda profesionalne kvalitete i brzom isporukom od 4-6 dana.”

To bi moglo biti zanimljivo našim ugostiteljima, hotelijerima i vlasnicima apartmana koji  žele podići nivo svoje usluge (a ne samo podići cijene).

I zaista, nema potrebe da radi par stotina eura troška, ugostitelji dolaze na loš glas i gube goste zbog razbijenih čaša ili prljavih spaljenih jastuka, pogotovo zato što je to sada uistinu par klikova i par dana dostave.

Naime, njemačka tvrtka LUSINI Group, vodeći dobavljač opreme za hotele i ugostiteljstvo u Europi, odnedavno je u Hrvatskoj pokrenuo webshop www.lusini.com gdje u par klikova ugostitelji mogu na brzinu naručiti i dokupiti sve što im treba.

U ponudi je više od 40.000 proizvoda profesionalne kvalitete s čime je postao mjesto s najvećim HoReCa asortimanom u Hrvatskoj, a zgodno je što na webshopu mogu kupovati i privatne osobe koje žele uživati u profesionalnoj hotelskoj posteljini i posuđu te nije potrebno naručivanje velikih količina.

LUSINI webshop za hrvatske ugostitelje nudi vanjski i unutarnji namještaj, porculansko posuđe, profesionalni pribor za jelo, najmoderniju i profesionalnu radnu odjeću za kuhanje JOBELINE, buffet opremu, kuhinje, hotelski tekstil vrhunske izrade poput plahti i ručnika, ogrtača, papuča, hotelske kozmetike…

LUSINI je prvi pravi webshop za ugostitelje koji ima sve na jednom mjestu, a naša osobna usluga kupcima dostupna je u svakom trenutku putem brojnih prodajnih predstavnika na terenu i putem Službe za korisnike kako bismo pomogli u najboljem i lakšem odabiru između tisuća artikala profesionalne razine kvalitete koje imamo u ponudi – istaknuo je Velimir Smetko, generalni direktor LUSINI Hrvatska koji ima dugogodišnje iskustvo u HoReCa industriji i turizmu.

Kao svoju veliku prednost ističu brzu isporuku u roku od četiri do šest dana za čitavu Hrvatsku uključujući i otoke, jamstvo dostupnosti artikala do 10 godina te mogućnost personalizacije/brendiranja artikala.

Uskoro u Zagrebu na adresi Roberta Frangeša Mihanovića 9 u Sky Office Toweru otvaraju i izložbeni prostor s brojnim hotelskim i ugostiteljskim asortimanom.