Lunilou ima svoj showroom i izgleda uistinu Instagramično

Kao da smo ušetali u naljepše profile na Pinterestu i Instagramu. No, ne, to je showroom u Ilici, u zgradi u kojoj je nekad živio Dragutin Tadijanović

Mnoge dobre ideje nastale su zato što smo na vlastitoj koži primijetili da nečeg nema ili da može biti bolje. Uvijek nas to vlastito iskustvo nadahnjuje da nešto pokušamo promijeniti i da budemo bolji, pametniji, zdraviji, održiviji…

Sestre Ivana Čirjak i Izabel Kovačić tako su zahvaljujući iskustvu majčinstva, ljubavi prema ekologiji i prirodi te nakon iskustva života u inozemstvu gdje su takve stvari praktički normalna stvar, odlučile pokrenuti brend s eko odjećom za djecu Lunilou.

Svi njihovi komadi obuće i odjeće napravljeni su od ekoloških materijala u prvom redu organskog pamuka, lana, boja bez olova… i to po načelima slow fashiona.

Kupuj manje, kupuj kvalitetnije i to iz provjerenih izvora, od kvalitetnim materijala od manjih tvrtki koje potiču pravednu ekonomiju i poštene plaće za svoje djelatnike.

Na tim načelima svoj biznis pokrenule su i poznate sestre (btw Izabel Kovačić supruga je Matea Kovačića, nogometaša Chelsea, a na Instagramu ju prati čak 380.000+ ljudi). Ovih dana njihov Lunilou dobio je dom, showroom u Ilici 26 koji zapravo odražava filozofiju tog brenda.

Jednostavnost boja, materijala, oblika, ali istovremeno i finoća, glatkoća, mekanost… Kako kod odjeće, tako i kod interijera i sve to napravljeno kao za cover story u nekom magazinu, Pinterestu, Instagramu…

– Izabel je imala jasnu viziju kako želi da izgleda showroom s obzirom da je on ekstenzija brenda koji uspješno postoji od 2015. godine. Od početka se znalo da će showroom biti u neutralnoj bež paleti boja s puno prirodnih materijala – betona, drva, jute, lana, ratana, slame… No, neke stvari su se dogodile i same od sebe, poput ciglenog zida na kojeg smo naišli kada se prostor restaurirao – ispričala je Sandra Attias, PR Luniloua, koja je i sama veliki ljubitelj interijera.

– Divno nam je raditi u ovom prostoru koji točno odražava svu filozofiju brenda – jednostavnost, prirodnost, ekološku osviještenost, decentnost, biranost. Zato smo jako pažljivo birali svaki predmet u interijeru, a mnoge komade namještaja smo dali i izraditi po mjeri, poput izložbenog otoka, velikog kamenog stola, izložbenih polica za odjeću – objasnila je Sandra Attias dodajući kako za sada showroom radi samo na najavu.

– Veselimo se dobu kada će se stvari s pandemijom normalizirati, pa ćemo se moći puno više družiti s istomišljenicima. Tada ćemo raditi pop-up druženja i evente čemu se jako veselimo. Za sada nas posjetiti možete samo s najavom na telefon ili mail i uživo vidjeti odjeću i osjetiti razliku – objasnila je Sandra Attias, inače nekadašnja PR-ica Dinama i draga Dgošća Dbloga.

Sandrin tekst od prije tri godine o njezinom životu u Saudijskoj Arabiji, možete pogledati na ovom linku, a sada uživajte u divnom Lunilou interijeru…

Wordpress Gallery Plugin Free