Ljepota stana iz 1907. godine

Štukature, stari parket, drvena vrata s patinom… Vodimo vas u jedan divan trosobni stan od 88 kvadrata koji se trenutno prodaje

Plašite li se starih stanova? Je li ptsp od potresa još uvijek jak? Uf, znam. Teško pitanje. Ali znam da mi još uvijek srce zatreperi kada vidim jedan ovakav stan.

Naime, danas vam pokazujem jedan divan trosobni stan u Göteborgu, u kvartu Linnéstaden, kojega prodaje ugledna švedska agencija za nekretnine Alvhem.

www.alvhem.com

Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, roditeljske i dječje, kupaonice, vešeraja te velikog jedinstvenog prostora u kojemu su integrirani kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak.

Stan je idealan za obiteljska druženja, zajednička kuhanja, večere uz obitelj i prijatelje…

www.alvhem.com

Poseban šarm i slojevitost ovom stanu daju satrinski autentični detalji. Prošlost, sadašnjost, budućnost. Korijeni, identitet, karakter…

Starinski parket pleten kao riblja kost, štukature na zidovima i stropovima, originalna starinska vrata koja polako nagriza vrijeme….

www.alvhem.com

Ljepota je u toj nesavršenosti, u prihvaćanju prošlosti, nježnom praćenju onoga što taj stan jest i što želi biti.

Zaista, šteta bi bilo zaknaufati nesavršenosti na zidovima, zagletati originalnu ciglu, spustiti strop radi ugradbene rasvjete ili straha od troškova previsokih režija…

www.alvhem.com

Btw, jel znate kolike su režije za ovaj stan od 88 m2 u staroj zgradi iz 1907. godine. 300 eura – i to voda, grijanje i internet.

Kako? Zgrada ima novu fasadu, troslojne prozore, centralno grijanje te se zgrada redovito održava.

www.alvhem.com

Nema susjeda kojima pušta vodokotlić, onih koji se bune protiv obnove fasade, krova, ugradnje dizala…

Pogledajte kako kuća izgleda izvana…

www.alvhem.com

A potom uživajte u fotogalerijama kuće iznutra. Stan je na prodaju, stoji oko 552.000 eura u protuvrijednosti u švedskim krunama, a razgledavanje i sve detalje možete ugovoriti na ovom linku.