Kuća mojih snova

Ona je mala, sitna, asketska. Neki će reći da je to kontejner. Ako ju kupite pliz, pozovite me na kavu… zavirite u Vipp shelter, novu dimenziju prefabriciranih kuća

Da imam 500.000 eura viška odmah bi ju kupila. Vipp shelter arhitekta Mortena Bo Jensena je prefabricirana kuća mojih snova. To je zapravo šator, kontejner, prikolica koju možete postaviti bilo gdje u prirodi i uživati.

Uživati u 55 kvadrata apsolutnog luksuza. 55 kvadrata koji omogućavaju razmaženim ljubiteljima prirode, poput mene, da uživaju u svim blagodatima civilizacije u srcu prirode.

Vipp shelter bih postavila u moju zabačenu šumu u Istri i pisala knjige…

Ništa ne bih u njoj mijenjla, dodavala… I stvarno mi je super što se prodaje apsolutno ovakva kakvu je vidite. Sa svim namještajem, posuđem, daskom za wc.

Svi detalji u njoj su riješeni, iza ovog projekta stoji tim multidisciplinarnih stručnjaka s 75-godišnjim iskustvom izrade čeličnih objekata.

Mene su potpuno uvjerili…

Pogledajte video i ako ju odlučite kupiti, pliiiiz pozovite me na kavu. Pliz!

I da, super stvar. Vipp shelter možete posjetiti na jednoj tajnoj lokaciji na jugu Švedske. Izlet po osobi stoji 250 eura. Pliz šaljite mi svoje fotke i uživajte maksimalno.