Kare Hrvatska je preuredio svoj showroom. Sneak peek

Dvaput godišnje Kare preuređuje svoje salone i pokazuje trendove i novitete iz kolekcija. Bili smo u Kareovom showroomu u King Crossu i zaljubili se u neke komade iz nove kolekcije…

Volim interijere s karakterom i malo pomaknute, neobične detalje. Zato volim navratiti u Kareov showroom koji obiluje upravo takvim upečatljivim, gotovo scenografskim komadima, prateći svjetske trendove u uređenju interijera.

Sanja Bistričić

No, volim navratiti u Kare i zato što su oni oni jedan od rijetkih salona u Hrvatskoj koji svakih šest mjeseci u potpunosti preurede svoj showroom i pokažu svoj asortiman u potpuno drugačijem kontekstu. Svakih šest mjeseci tako promjene namještaj, boje, rasvjetu, asesoare, tapete… i pokažu nam kako slične stvari mogu vrlo lako postati potpuno različite i kako je radost upravo u tom kombiniranju i igri.

Sanja Bistričić

I zato me uopće ne čudi što je Kare iskoristio lockdown za još jedno novo preuređenje svog salona.

Sanja Bistričić

Salonom nas je provela Donna Legisi, arhitektica i art direktorica Meblo Tradea koja je upravo radeći za Kare proputovala cijeli svijet.

Sanja Bistričić

– Kare je brend koji jako prati trendove i vrlo često izbacuje novitete i nadopunjuje postojeće kolekcije. Neke kolekcije poput Metropolisa i Soft Glama postoje već godinama, ali ih nadopunjujemo novim komadima namještaja, bojama, materijalima i trendovskim asesoarima u limitiranim serijama. Od svojih osobnih favorita među novitetima izdvojila bih kolekciju ikoničkih slika koje se poigravaju s klasicima i koje će zasigurno transformirati svaki interijer. No, atraktivnih noviteta ima i među stolicama, stolovima, komodama, ogledalima… – kaže Donna Legisi, pokazujući nam svoj omiljeni kutak u showroomu…

Sanja Bistričić

Elegantno, luksuzno, glamurozno…

No, prije no što vam pokažemo kompletan preuređeni showroom, moram vam pokazati dva svoja favorita među novitetima – metalni stalak s ogledalom i stakleni stolić s metalnom konstrukcijom.

Sanja Bistričić

Btw stolić postoji još u dvije različite dimenzije – kao coffee table i visoki konzolni stolić i ruši sve moje predrasude o staklenim stolićima. Ljubav na prvi pogled…

Sanja Bistričić

No, ima još puno kutaka i komada namještaja koji su mi se svidjeli, zato bez puno priče prepuštam vas fotogaleriji i fotografijama Sanje Bistričić (kliknite za veće fotografije).

Wordpress Gallery Plugin Free