Kako spasiti stare pločice? Možda imam rješenje

Počinje sezona uređenja apartmana. Kako brzinski i jako povoljno napraviti zanimljivu promjenu? Evo mojih low-budget favorita za brzinsku transformaciju doma

Uskrs je pred vratima, a time i sezona apartmana i uređenja doma. Zanima vas kako uistinu na brzinu napraviti promjenu, bez velikih radova i investicija?

PaperMint

Najbrži i najjednostavniji način je staviti nove tapete, a još jednostavniji način su wallstickersi.

PaperMint

Naime, nakon što su dugi niz godina bili potpuno omraženi, wallstickersi se ponovno vraćaju u modu, a jedna od tvrtki koja me potpuno oduševila sa svojoj raznovrsnom ponudom je francuski brend PaperMint.

Papermint

Naime, PaperMint napravio je izvrsnu kolekciju wallstickersa koje su namijenjene ljepljenju na stare pločice s čime se postiže potpuno drugačiji, trendi izgled.

PaperMint

Standardno, naljepnice su u dimenzijama 19,7×19,7 centimetara što je idealno za pločice uobičajenih dimenzija 20×20 centimetara.

PaperMint

9 takvih listića s motivima mramora, terazza, botanike… stoje 45 eura, a to je ujedno i prosjek cijena ostalih wallstickersa u njihovoj ponudi koje su namijenjene osvježavanju prostora.Osim wallstickersa u modi su i tapete, evo nekih mojih favorita…

No, vraćamo se favoritima u segmentu wallstickersa.