Kakav outfit, takav dom – u domu kod Riccarda Simonettija.

Kada te Forbes proglasi jednim od 30 najutjecajnijih ljudi ispod 30 – to znači da si stvarno uspješan “klinac”. Upoznajte Riccarda Simonettija i njegov ekscentričan dom

U jedno sam se uvjerila – naši domovi pričaju o nama i kada mi šutimo. Ne moramo uopće pričati o našim navikama, snovima, lifestyleu, o svom zanimanju, stavovima o životu… a kada pogledamo nečiji dom već znamo sve ono najvažnije o toj osobi.

Je li introvert ili ekstrovert, ziheraš ili egzibicionist, miran ili ekscentričan, s nogama čvrsto na zemlji ili sanjar…

KARE

Danas idemo u dom velike njemačke zvijezde Riccarda Simonettija – glumca, voditelja, interpretatora, blogera, modela, kolumnista i pisca koji iza sebe ima dvije vrlo uspješne knjige.

Simonetti je mnogima uzor jer se ne boji pričati o svojim snovima, strahovima, preprekama… ne boji se biti drugačiji, rušiti tabue, stereotipe.

KARE

Ne boji se hodati u ružičastoj krinolini u koju se još kao mali klinac poskrivečki oblačio. Ne boji se živjeti u svom, kako on kaže, dvorcu iz snova koji je ponekad posve drugačiji od svijeta koji nas okružuje.

A kako izgleda njegov dom?

Zahvaljujući Kareu koji nam je ustupio fotografije – pogledajte…

KARE

Vještim pokretom glave prebacuje grivu duge kovrčave kose na jednu stranu. Njegova zlatna odjeća blistavo svjetluca. U pozadini se nadvija Hollywood u obliku ogromnih, sjajno osvijetljenih slova. Dobrodošli u svijet Riccarda Simonettija.

KARE

Stan se nalazi u Berlinu u staroj zgradi sa škripavim parketom i visokim stropovima.

Baš kao i njegov ekstravagantni stil odijevanja, njegov dom također odražava njegovu izvanrednu osobnost: vrlo upečatljiv, vrlo kitnjast. Šareno i ludo.

KARE

Starleta i uzor u isto vrijeme; glamurozan i s glavom u oblacima s jedne strane, čvrsto na zemlji i autentičan s druge strane. Upravo takav je i njegov dom.

KARE

Kostur stana je jednostavan, a detalji vrlo neobični i s karakterom.

– Moja odjeća uvijek se sastoji od neobičnih dijelova, a Kareov namještaj izgleda baš poput moje odjeće: šareno, puno mašte, nekonvencionalno, nikad dosadno i pomalo ludo – kaže Simonetti.

KARE

Cilj mu je u njegovom stanu stvoriti efekt filmskog seta, a svaki mali kutak treba biti upečatljiv.

KARE

Ali onda nam neizbježno upada u oči velika siva kutna garnitura koja dominira dnevnim boravkom. To zasigurno niste očekivali u ovakvom stanu…

KARE

Ali upravo takvi veliki komadi moraju i biti jednostavni, da bi detalji bili efektniji i da bi se dobio sklad i ravnoteža.

Evo i 3D vizualizacije te tlocrta, a potom i 10-ak shopping prijedloga po uzoru na njegov dom iz Kare Hrvatska. Btw danas na Black Fridayu u Kare dućanima čeka vas popust do 45 posto.

KARE