Inspirirajte se i pokradite ideju. Slobodno.

Moja draga D gošća Lidija Tomas Matijević s bloga Lili Halo Decorations uzela je jedan stan i napravila malu školicu stajlinga po uzoru na Skandinavce. Evo što vam savjetuje kako da krenete kod preuređenja

Htjela sam da prvi stan koji gledamo zajedno bude jako mali. Htjela sam vam pokazati da nije bitna veličina stana, nego da su bitne ideje i kreativnost. Ovo je stan sa samo jednom sobom koja služi i kao spavaća i kao dnevna soba. Prozori su u dnevnoj sobi i kuhinji. Pogledajte tlocrt da dobijete osjećaj o kakvom se prostoru radi.

Sjećam se za vrijeme studija, dok smo se znali skupljati po unajmljenim stanovima, kako su ti stanovi izgledali :) Zatrpani starim i rasklimanim namještajem s previše detalja. Eh, da su barem izgledali ovako. Manje je više.

Anders Bergstedt

Stavila sam linkove za dio namještaja i dekora iz ovog stana. Naravno da se uvijek može naći slično od drugog proizvođača. Neki od ovih proizvoda su nama dostupni samo ako kupujemo online. Hygge najviše doživljavamo kod kuće, zato rasteretite te vaše zatrpane domove i podstanarske molim vas!

Anders Bergstedt

Prvo kada pogledate ovu dnevnu sobu, sigurno primjećujete dva kutka u koja bi se sigurno rado uvukli :) Danci jako vole udobne prostore, svi žele udobno mjesto za sjedenje i opuštanje nakon dugog radnog dana.

Anders Bergstedt

Day bed iz Ikea Sinnerlig kolekcije, natrpan jastucima i dekom, te krevet s lanenom posteljinom. Ja sam sebi priuštila jednu iz HM home kolekcije i navukla sam se. Večeras smo muž, sin i ja zajedno spavali ispod lanene posteljine. Divno je kada se svi zajedno ušuškamo.

Anders Bergstedt

U prostoriji se nalaze dva drvena HAY Bella stolića, Ikea Arod podna lampa, Fly visilica, Muuto stolac, lanene zavjese, košare, biljke… kužite, jako puno prirodnog materijala?
Playtype i Via Martine posteri, moji omiljeni. Ali, ne morate uvijek kupiti da bi bilo lijepo, možete i neke od svojih omiljenih fotografija razraditi u crno bijeloj varijanti.

Anders Bergstedt

Ja sada baš dovršavam zid s posterima pored blagovaonskog stola. Razradit ću par obiteljskih fotografija u crno bijeloj varijanti.

Anders Bergstedt

Prigušeno svjetlo, dekica i knjige. Biti doma sa svojim dečkima. Meni malo za sreću treba.

To je moj Hygge.

Anders Bergstedt

Bio u pitanju vaš stan ili stan za najam, predlažem da prikupljate fotke stanova koji vam se dopadaju, fotografije emocija koje želite izazvati i slažete jedan kolaž. Pa ako se dogodi i da skrenete s puta, bacite pogled na kolaž.

Lidija Tomas Matijević

Lidija Tomas Matijević

Shopping prijedlog detaljnije pogledajte u sljedećoj galereiji.

Stan je na prodaju preko agencije 55 kvadrat