Ikea i Lego predstavili zajedničku kolekciju pametnih kutija

Dva velika skandinavska kreativna giganta udružili su snage i napravili jednostavan low cost proizvod kojeg će klinci i roditelji obožavati

Znate onaj osjećaj kada s golim stopalom stanete na Legić? Zato se jako veselim ovom proizvodu – napokon kutije za pospremanje koje će i djeci biti zabava.

IKEA

Naime, ovih dana IKEA i LEGO predstavili su dugoočekivani ishod svoje suradnje – kutije BYGGLEK s kojima pospremanje postaje zabavnije.

IKEA

Naime, riječ je o kolekciji kutija raznih veličina koje su istovremeno omogućavaju red, ali i “izložbu” Lego instalacija.

IKEA

Naime, kutije iz serije BYGGLEK s gornje i prednje strane opremljene su LEGO ispupčenjima, pa ih djeca mogu iskoristiti za odlaganje, ali i kao dio svojih LEGO kreacija – mogu u njih pohraniti svoje stvari ili ponosno izložiti ​​svoje ideje na njima.

IKEA

“Mi u tvrtki IKEA uvijek vjerujemo u moć igre. Igra nam omogućava istraživanje, eksperimentiranje, sanjanje i otkrivanje”, kaže Andreas Fredriksson, dizajner tvrtke IKEA of Sweden.

IKEA

“Tamo gdje odrasli često vide nered, djeca vide poticajno kreativno okruženje, a BYGGLEK će pomoći u premošćivanju jaza između ta dva pogleda, sve kako bi se osigurala kreativnija igra u domovima širom svijeta. Osim toga, kolekcija BYGGLEK savršeno se slaže s ostalim IKEA proizvodima, omogućavajući da kreativnost vaše djece postane lijep i jedinstven ukras vašeg doma.”

IKEA

Govoreći o kreativnom rješenju, Rasmus Buch Løgstrup, dizajner iz LEGO Grupe, kaže da je “BYGGLEK više od kutija. Kolekcija je ispreplitanje pohrane i igre. BYGGLEK obiteljima nudi kolekciju proizvoda koji pomažu stvoriti prostor za više igre u njihovoj svakodnevici – potičući kreativnost i omogućujući im više zabave. To je mogućnost za igru, prikazivanje cool kreacija, i stalnog ponavljanja igre – prepravljene, iznova stvorene ili započete ispočetka. BYGGLEK je priča o beskrajnim mogućnostima, baš kao što su i LEGO kockice.”

IKEA

Kolekcija BYGGLEK sastoji se od 4 različita proizvoda – seta s tri male kutije, dva seta većih kutija, te seta LEGO kockica za početak novog i razigranog doživljaja.

IKEA

BYGGLEK se može koristiti s bilo kojim postojećim i budućim LEGO elementima jer su ispupčenja korištena na poklopcu i na prednjoj strani kutija dio standardnog LEGO sustava. LEGO igre omogućuju djeci kreiranje i rekreiranje vlastitih priča, koja ovim procesom razvijaju ključne vještine 21. stoljeća.

IKEA