Hit su montažne Armadillo kućice

Danas vas vodim na Kopaonik u divne montažne kuće Armadillo House iza kojih stoji tim arhitekata, dizajnera i građevinara iz Srbije

Jedna slika bila je dovoljna da pustim sve što sam do tada radila i da se raspitam – što je to? Gdje je to? Tko je to radio? Može li se doći posjetiti? Koliko stoji?

Naime, na Kopaoniku u Srbiji, nedavno su se otvorile dvije kućice za odmor koje pružaju nevjerojatno iskustvo – nezaboravan pogled u nebo. Instagramične fotke te savršena jutra i večeri se podrazumijevaju.

ARMADILLLO HOUSES

Dovoljno je samo pogledati iznad i oko sebe…

Projekt se zove Armadillo Houses i riječ je o montažnim kućicama za najam kupolastog oblika koje pružaju sasvim novo iskustvo boravka u prirodi.

ARMADILLLO HOUSES

Kuće su osmišljene za 4 osobe, imaju kuhinju, dnevni boravak, kupaonicu, krevet, dodatni krevet na razvlačenje… Ispred kuće je terasa s vrtnom garniturom te kućica sa saunom…

Savršeno.

No, tko je to radio?

ARMADILLLO HOUSES

Iza ovog projekta stoji tvrtka Evozome koju su pokrenuli arhitekti i građevinari te zajedničkim snagama stvorili brend malo drugačijih montažnih kuća.

Do sada su realizirali kuće na desetke lokacija te nekoliko različitih modela kuća. Danas vas puštam da uživate u otkrivanju Armadillo Housa na Kopaoniku, a uskoro pokazujem još zanimljivih projekata od tima Evozome.