Dašak hedonizma i milanske dolce vite u domu

Kare je predstavio novu kolekciju Milano, inspiriranu Italijom i Milanom – vječnom inspiracijom te prijestolnicom mode i dizajna

Proteklih mjeseci Milano i Lombardiju spominjali smo u tužnom, zabrinutom, suosjećajnom kontekstu. Ni jedan grad u našoj blizini nije toliko osjetio posljedice korona-krize kao Milano – i zdravstveno, ekonomski, gospodarski, socijalno… Znamo sve što se događalo i događa, a isto tako znamo što Milano znači za Italiju i svijet dizajna i mode.

KARE HRVATSKA

I zato mu svi na neki svoj način želimo odati počast… Kare je zato svoju najnoviju kolekciju namještaja i dekoracija za dom posvetio upravo Milanu – slaveći sve one atribute zbog kojeg ga volimo.

KARE HRVATSKA

Elegantan, luksuzan, mirisan, sa savršenim smislom za estetiku… takav je Milano, a takva je i ova Kareova kolekcija koja je nadahnuta slavnim talijanskim dizajnerima – “očevima” milanskog dizajna Gio Pontiju i Ettore Sottsassu te njegovoj Memphis grupi.

KARE HRVATSKA

– Kolekcija namještaja Milano oda je talijanskoj eleganciji koja nadmašuje svaki trend. Inspiraciju pruža talijanski dizajn namještaja, s kojim se niti jedna druga država ne može tako brzo mjeriti. Milano je kreativni i stilistički epicentar. Eksperimentiranje susreće tradicionalnu izradu, razigrana lakoća susreće diskretnu eleganciju – rekli su u Kareu, objašnjavajući kako je kolekcija napravljena od najfinijih materijala koji su tipični za Italiju – najfiniji mramor, terazzo, espresso smeđi furnir, fino zrnati hrast, fina glatka koža boje mliječne pjene na macchiatu…

KARE HRVATSKA

Kad to prevedete u dizajn dobivate ovu kolekciju koja ovih dana stiže i u Kare Hrvatska.

KARE HRVATSKA

Uživajte u fotografijama i inspirirajte se… Znaci dolce vite i hedonizma u domu nam sada trebaju više nego ikada…