Behind the scenes – Kreativni dom

Ima nešto lijepo i posebno u tome da sjedneš, pijuckaš omiljeno piće i listaš omiljeni magazin za opremanje doma

Moram ići s mamom u Lesninu. Vidjela je njihov magazin Kreativni dom i sad želi cijeli dom opremiti točno tako i samo u Lesnini – kaže mi prijateljica Iva.

– Mama ti ima dobar ukus – kažem joj i prasnem u smijeh.

Ivi ništa nije jasno. Vidim upitnike nad njezinom glavom. I zato sam joj odlučila riješiti misterij.

– Nasmijala sam se zato što je to i moj ukus. Jel’ znaš da ja već godinama s Lesninom surađujem na magazinu Kreativni dom i da sve te teme i editorijale snimamo mi u Hrvatskoj?

– Stvarno? Kako to snimate? Jel to prava kuća ili studio? Gdje je to? – pita me prijateljica.

– Naravno da je prava kuća i sve se snima i radi u Hrvatskoj. Ova kuća konkretno, nalazi se u Lici, u mjestu Baške Oštarije. No, obično to izgleda tako da odaberemo jednu lijepu kuću, maknemo sav namještaj iz nje, a potom u nju dopremimo Lesninin namještaj i dekore. Tu bude doslovno svega – od velikih komada namještaja poput kutnih garnitura, fotelja, stolova, stolica do sitnih stvari poput tanjura, vaza, dekoracija… I onda sve to posložimo, stiliziramo i krenemo sa snimanjem…

Naime, jedan od mojih omiljenih projekata na kojim radim s timom iz Lesnine i Nišnih medijskih sadržaja je magazin Kreativni dom.

To je magazin za interijere i opremanje doma koji izlazi dva put godišnje i kojeg možete besplatno preuzeti u svim Lesnina centrima diljem Hrvatske.

U ovom broju glavna tema broja je cozy dom i ugodna zimska atmosfera idealna za druženja. Naime, ova zima je malo specifična, božićnu atmosferu dopunilo je i svjetsko nogometno prvenstvo – tako da su nam dani ispunjeni druženjima, navijanjima, slavljima, gostima… Čas opuštanje u šalici toplog čaja, a čas kuća puna smijeha, emocija, navijanja…

Baš zbog toga u ovom broju Kreativnog doma veliki dio broja posvetili smo upravo savjetima i inspiracijama za postizanje ugodnog doma koji se s lakoćom može transformirati u mjesto za druženje većeg broja ljudi.

Tu su i jednostavni recepti koji će vam pomoći da na brzinu pripremite efektna i zdrava jela te grickalice koji će oduševiti vaše goste.

U magazinu vas čekaju i trendovi za 2023. godinu te shopping prijedlozi prema stilovima – wabi sabi, japandi, nostalgic te veliki božićni editorijal i prijedlozi poklona s kojima ne možete pogriješiti.

Da ne duljim, uživajte u magazinu – mi jesmo, dok smo ga stvarali. Evo linka i pdf-a magazina Kreativni dom i još par slika…