Zašto prijatelji služe? Hvala vam!

Znate onaj feeling kada mjesec dana planirate neko putovanje, sve organizirate, dogovorite i u jednom trenu sve padne u… E to je taj trenutak – pala sam i slomila lakat, drugi uganula.

Dugo smo sve planirali. U subotu smo stigli u Istru, na selo, u nedjelju smo proslavili sinov treći rođendan. Za ponedjeljak smo imali stotinu planova, obilazaka, intervjua, Borko je trebao doći u četvrtak… Trebao je to biti savršeni spoj odmora, rada, privatnog, poslovnog, radnog… No, da ne duljim, pala sam i polomila se. Gadno. Na lijevoj longeta i slomljeni lakat, desna usporena i bolna… Ali nema predaje…

Zašto postoje prijatelji nego da pomognu. Zato do daljnjeg u Dblog uskaču moji D gosti koji će vas zabavljati sa svojim tekstovima puno češće nego inače.

Lidija Tomas Matijević

Prva na redu je Ivana Valter Zuban koja će vam ispričati o jednoj divnoj nedjelji u Botaničaru. Foto Lidija Tomas Matijević s bloga Lilihalo Decoration.

Što se dogodi kada se spoje porculan i savršene torte?
Iliti savršeno nedjeljno prijepodne Dblogerica u Botaničaru

Bile smo na jednom divnom druženju u Botaničaru. Bojana iz brenda Re:art:concept i Edita s bloga Kuživancija, predstavile su svoju zajedničku kolekciju porculana pod nazivom Evergreen Adriatic Forest, koju čine prekrasni desertni tanjurići i male zdjelice.

Lidija Tomas Matijević

Osim toga Bojana je izložila i svoje ostale radove zbog kojih smo trčale do obližnjih bankomata jer naravno da nam treba još jedan tanjur za kolače ili šalica za kavu. To su one divne stvari kojih nikada dosta.

Ivana Valter Zuban

A samo druženje bila je posebna prilika u kojoj se Bojana predstavila zagrebačkoj publici no, nadamo se da ovo nije zadnji puta da je u Zagrebu.

Lidija Tomas Matijević

Savršeni porculan napravljen s puno ljubavi, slasne jagode, Editini kolači, puno divnog bilja sve to bila je kulisa za jedno divno nedjeljno prijepodne na kojem smo se baš izguštale moja Lidija s bloga Lili Halo Decoration i Ana s bloga Mjesto za kavu.

Lidija Tomas Matijević

Bila nam je to super prilika da popimo kavu, razmjenimo nove filtere i iskustva s fotografiranjem te da bez imalo grižnje savjesti jednu šalicu ili tanjurić fotkamo i po deset minuta. Jer to nas veseli…

Lidija Tomas Matijević

Pogledajte što smo zabilježile…