Je li ovo dokaz da čarolija Božića postoji?

Emmezeta ima divnu božićnu humanitarnu akciju. Podržimo ih

Emmezeta je i ove godine, već tradicionalno, snimila božićnu reklamu koju povezuje s velikom humanitarnom akcijom. Video spotom žele potaknuti asimilaciju gluhih i nagluhih osoba u društvo te prikupiti što veći iznos sredstava za donaciju Savezu gluhih i nagluhih osoba.

Trećim uratkom šalju istu poruku kao i s prethodna dva: Vjeruj u Čaroliju Božića!

Priča se veže uz starijeg gospodina koji se suočava s gubitkom sluha. Kao glazbeniku, sluh mu znači sve, a sad se osim gubitka supruge, bori s još jednim nedostatkom. Izrazito teško mu padaju bilo kakvi zvukovi – drugačiji od dosadašnjih koje je naučen čuti, zato izbjegava nositi slušni aparat.

Radnja spota ga dovodi u Emmezetu, a u božićnom šarenilu, žamoru, gužvi, glavni lik ne čuje jasno – nema slušnog aparata. Sve do ključnog momenta kad nailazi na djevojčicu koja svira na čarobnoj kutijici. Stavljanjem slušnog aparata – protagonistu se otvara cijeli njegov stari svijet – glazbe, uspomena, sviranja.

Djevojčica koja ga je potaknula na prihvaćanje nedostatka sluha, naučila ga je još nešto – bitno je čuti srcem i tako slušati svijet oko sebe!

Dio prihoda od prodaje proizvoda Čarobna kutija, Emmezeta će donirati Savezu za gluhe i nagluhe osobe. Proizvod možete kupiti u svim Emmezeta centrima ili putem webshopa.

Više o kampanji saznajte OVDJE