Tri, dva, jedan. Počinje prodaja božićne kolekcije Chia Cups

Njihove šalice su vesele, zabavne, unikatne, s nezaobilaznom zlatnom ručkom koja i običnom danu te nerazbuđenoj jutarnjoj kavi da dozu glamura. Zato su odmah i postale hit. No, božićna kolekcija ipak je priča za sebe…

Ako ste slučajno prošle godine propustili božićnu kolekciju Chia Cups šalica, ove godine pripremite se na vrijeme. Sutra 15. listopada, čak mjesec i pol ranije nego prošle godine, počinje prodaja božićne kolekcije Chia Cups šalica.

Iza te kolekcije stoji stilistica Filipa Sorko i kipar Antun Ružolčić, kreativni par koji šalice ručno izrađuje u svom keramičarskom studiju u Triblju, u blizini Crikvenice.

Motivi na šalicama dolaze iz prirode: imela, tisa, borove grančice, crvene bobice… sve što Filipu jako asocira na zimu, Božić, djetinjstvo te njezin zaštitni znak – točkice.

– Već treću godinu za redom izbacujemo limitiranu božićnu kolekciju, a ove godine motivi su isti kao i prošle te moći će se isključivo kupiti na našem webshopu  www.chiacupsstudio.com. Izrađivat ćemo ih i nadopunjavati naš webshop sve do samog Božića, a u planu je napraviti dvostruko više šalica nego lani – kaže Filipa Sorko, dodajući kako je svaka šalica unikat i malo drugačija.

– Šalice se iscrtavaju ručno, bez ikakve šablone. Kada naručujete možete birati motiv na šalici, ali ne i količinu i veličinu točkica na šalici. Šalice iz božićne kolekcije dolaze u dvije veličine L (4 dl) i M (2 dl) – kaže Filipa Sorko, dodajući kako je L veličina idealna za ispijanje toplih čajeva, vruće čokolade i kuhanog vina, a M za ljubitelje kave i bijele kave.

Da ne duljimo, evo link na webshop i još par slika kolekcije.