Traži se najterasa u Hrvatskoj. Ovo je natječaj za vas.

Mislite da imate divnu terasu? Volite izazove, zanimljive nove stvari, druženja, gin, lijepo dekorirane gurmanske partyje? Prijavite se na jedan jako cool natječaj za vas i vaše prijatelje. Evo o čemu se radi.

Nekada su vjerovali da gin liječi od kuge, neki su ga koristili kao lijek protiv malarije, a nizozemski vojnici su ga u 16. stoljeću zvali pićem hrabrosti. Danas znamo da su njegova ljekovita svojstva uistinu zanemariva, ali ga svejedno volimo piti, samog i u raznim kombinacijama, posebice tijekom toplih (pro)ljetnih večeri. I zato s vama dijelim jednu jako fora informaciju.

Ekskluzivan premium Gin Mare vas poziva na sudjelovanje na natječaju My Med Rooftops. Riječ je, naime, o natječaju za najljepši balkon ili terasu u Hrvatskoj, a najbolje plasirani dobiva neobičnu nagradu – ekskluzivni mediteranski party na svojoj terasi i to za svoje prijatelje. Kompletnu organizaciju, meni i profesionalnog barmena za koktele osigurava Gin Mare. Evo kako to obično izgleda…

Pravila su sljedeća: brzo, najkasnije do srijede 3. svibnja poslikajte svoje balkone, terase, vrtove, lođe, krovne terase (s pripadajućim pogledom na grad, more, prirodu… što god) i stavite ih na svoj Instagram profil uz oznake #MyMedRooftop i @ginmare. Prijavom na ovaj natječaj sudjelujete u izboru za najljepšu terasu Mediterana s obziriom da Gin Mare ovaj natječaj ovih dana provodi u svim mediteranskim zemljama. Sretno i dobru zabavu 12.5. kada se predviđa My Med Rooftop party.