Špina ima odličan katalog pločica i sanitarija

Kako bi arhitektima, dizajnerima interijera i kupcima olakšali i ubrzali proces izbora, Špina je na izradila katalog s pregledom svoje ponude te najčešćim odabirima pločica, sanitarija, miješalica, ogledala i ostale opreme za kupaonice

Biranje pločica je često prvi korak s kojim ljudi kreću u uređenje doma i mnogi tome pristupaju jako detaljno i odgovorno. Neki se pri tom toliko iscrpe da im se poslije ništa više ne da, a ne shvaćaju da uređenju treba pristupiti komparativno, usklađujući sve elemente te da se ta mala razlika u tonu ili struktruri neće niti primijetiti kada dođe namještaj, rasvjeta i ostali detalji…

Jedan od razloga zašto većina toliko ozbiljno shvaća biranje keramike je činjenica da se keramika ugrađuje prije mnogih drugih elemenata te se mora nabaviti već u ranijoj fazi radova na uređenju. Također, keramiku u domu nećemo mijenjati idućih barem 15-20 godina pa je bitno da je kvalitetna, dovoljno neutralnog dizajna da nam ne dosadi, a opet nam mora biti i zanimljiva jer daje značajan okvir i karakter domu.

Da li ići na sive ili bež tonove, mramor, kamen, terakotu, beton… toplije ili hladnije tonove, veće ili jako velike formate… Puno je tu dilema. I zato mi je izvrstan novi katalog Špine u kojem možete naći dobar izbor probranih stvari iz ponude s dimenzijama, imenima proizvođača i cijenama.

Naime, kako bi arhitektima, dizajnerima interijera i kupcima olakšali i ubrzali usporedbe raznih ideja i mogućnosti, odnosno proces izbora materijala, Špina je izradila katalog sa pregledom svoje ponude te najčešćim odabirima pločica, sanitarija, mješalica, kada, ogledala i ostale opreme za kupaonice i kuhinje.

Naravno, u svojoj ponudi imaju još puno toga, no Špina je na 350 stranica kataloga izdvojila ono što obično biraju arhitekti i dizajneri zbog dobrog omjera cijene i kvalitete.

Flor Gres, Imola, Caesar, Cotto d’este, Lea, Cerim… sa svojim najpoznatijim i najčešćim serijama u bežkasto-sivkastim bojama kamena, betona, mramora… Pločice s kojima nećete pogriješiti u smislu kvalitete i dizajna – samo je pitanje odgovara li vam dimenzija i cijena.

Izvrsno je i to što su na jednom mjestu navedeni svi brendovi koje Špina ima u svojoj ponudi te dani QR codovi za ostale kataloge proizvođača.

Katalog postoji u papirnatom i u online izdanju. Evo linka, čuvajte ga.