Sezona roštilja je otvorena

Lesnina XXXL je do 30. travnja pripremila posebne popuste i pogodnosti, 10% na roštilje i 15% za pomagala za roštilj

Roštilj je puno više od obroka, a iza njega stoji višednevno planiranje, pripremanje namirnica, pozivanje prijatelja, slatko iščekivanje te konačno druženje i užitak u hrani i piću. Uopće ne čudi što je roštilj toliko popularan i mnogima omiljena proljetno-ljetna zabava.

Upravo zbog toga u dućanima je vrlo velika ponuda roštilja, a iz godine u godinu Lesnina postaje centralno mjesto gdje možete kupiti roštilje, praktične i korisne dodatke za roštilj te informirati se o vrstama i razlikama.

– Današnja ponuda roštilja iznimno je velika. Ključno je da vaš odabir najbolje odgovara vašim potrebama i ukusu. Napoleon plinski roštilji idealna su opcija zbog svog brzog zagrijavanja i jednostavnosti korištenja. Namijenjeni za veće terase i vrtove. Pogodniji za manje prostore bili bi prijenosni roštilji.

Prekrasni BergHOFF keramički roštilji uz brojne kvalitete plijeni pažnju i svojim izgledom. Iskusni grill majstori znaju da detalji čine razliku. Roštilji s poklopcem pružaju opciju indirektnog pečenja, odnosno pečenje na niskim temperaturama. Također, pojedini modeli imaju opciju dugotrajnog dimljenja, koja je u gastro svijetu postala pravi hit u pripremi roštilja.

Klasični dodaci kao što su lopatica, hvataljka, daska za rezanje, rukavice, pregača neizostavan su pribor kod pripreme svima nama omiljene gastro delicije. No, sve veća pažnja pridaje se novim gastro gadgetima.

Vrsni kuhari i grill majstori ističu termometar kao obavezno pomagalo kako bi meso bilo savršeno ispečeno. Nadalje, razni stalci za meso olakšat će pripremu pojedinih dijelova mesa. Stalak za batke, kao i košara za povrće alati su pravih roštilj majstora.

Specijalizirani proizvodi dovest će pripremanje roštilja na potpuno novu razinu – kažu u Lesnini koja je do 30. travnja pripremila posebne popuste i pogodnosti za roštilje.