D kutak za hobije i nove radne pobjede

Rujan je mnogima u znaku novih početaka. Zato sam iz Lesnine ovaj mjesec odabrala 7 D predmeta za glamurozniji pogled na radni kutak

Rujan je novi siječanj. Barem u mnogim tvrtkama i zemljama koje svoje poslovne planove baziraju baš s početkom jeseni. Početak školske i akademske godine, početak tečaja stranih jezika, nova sezona treninga… zapravo kad bolje razmislim, rujan je divno vrijeme za nove početke. I one davno sanjane.

No, kažu da nije svaki početak lak. Da treba upornosti, vjere u sebe, pozitive… Zato sam ovaj mjesec iz Lesnine odabrala 7 D predmeta koji će vas sigurno razveseliti.

Možda neće zbog njih biti brže i lakše raditi, ali ćete se sigurno osjećati posebnije, bolje i pozitivnije, motiviranije.

Treba se razmaziti s nečim lijepim. Zato evo za početak jedne divne police koja može poslužiti za utilitarno držanje stvari u radnom kutku, no i kao zanimljiv detalj u domu. Skulpturalna je, atraktivna, kvalitetna, a cijena joj je 849,00 kuna, a s D popustom 764,10 kuna.

Sad kad imamo policu, vrijeme je za nabavku stola. Želim da je lijep, malen, lagan, da stane u svaki kutak, a da je dovoljan da na njemu stane laptop, knjiga i neka draga sitnica.

Ovaj je baš takav. Gornja ploha mu je od imitacije betona što će rad i boravak uz radni stol učiniti nekako više cool. Zar ne? Cijena 469,00 kuna, a s D popustom 422,10 kuna.

A što staviti na policu i stol? Definitivno posudu za pohranu olovaka, kemijskih, flomastera… Cijena 59,90 kuna, a s D popustom je 53,91 kuna. Iz ovog seta imate i veće, ali i niže košare koje su idealne za čuvanje papira, kuverti, časopisa…

Time is money. Ili možda život je igra. Koji god moto odabrali, sigurno će dobro doći ovaj pješčani sat. Cijena 59,90 kuna, a s D popustom je 53,91 kuna.

Vjerojatno svi već znaju da obožavam vaze i cvijeće. Ovo je definitivno D vaza. Osim što ima mogućnost stvaranja cvjetnih kompozicija u epruvetama, oduševila me je njena fleksibilnost formiranja raznih oblika.

Spirala, krug, polumjesec… zaista je zabavna i inspirativna. Cijena 99,90 kuna, a s D popustom je 89,91 kuna. Požurite, jer ih možda kupim sve.

A za bolju atmosferu i više svjetla biram ovu D lampu sa zlatnim detaljima. Cijena 799,00, a s D popustom je 719,10 kuna.

I šećer na kraju. Nešto za sjedenje. Biram D tabure. I to sasvim svjesna da on nije baš idealan za dugo sjedenje za stolom. Večeri i svoje slobodne trenutke radije provedite s nekim voljenim, a ne u radnom kutku. Cijena 599 kn, a s D popustom 539,10 kuna*.

Btw D predmete možete pronaći u Lesnina centrima diljem Hrvatske i na njihovom webshopu, a akcija s D popustima traje od 6. do 17. rujna.

Uživajte u slikama…

*Tabure je dostupan samo u poslovnicama.