Ovo ja zovem efektnom kampanjom

Jutros sam na mail sasvim slučajno dobila ove fotke. Ovo nije modni blog, ali svejedno. Nisam mogla odoljeti… Dijelim svoje oduševljenje…

Modu obožavam, onako baš obiteljski. Sestra, Vesna Blašković, mi je dugo urednica modnih magazina i kada ja ne stignem, ona me updatea s nekim novitetima. Jutros mi je poslala ove fotke.

Oduševila sam se.

Odlične fotografije i stajling odradila je vrlo talentirana cura Doris Fatur. Makeup potpisuje Petra Sever, kosu Mijo Majhen, scenografiju Stefano Katunar, a ulogu zaštitnog lica kampanje preuzela je Eva Balažin.

A za što je to reklama? Za nakit. Brend Micica. U pressu kažu: Micica izaziva ovisnost i zato pripazite – ovo se može dogoditi baš Vama.

– Ponekad je potrebna samo jedna, ponekad tri, ponekad deset ili pak sve zamišljene – anjihovo uskraćivanje dovodi do ozbiljnih kriza! Sastav Micice poželjan je jednako kao i njen izgled. Zapitali smo se kako izgleda jedan dan ovisnika o Micici te napravili istraživanje. Njena se forma koristi za širenje zjenica, zlato i lančići kao najfinija hrana, a esencija kao koktel – objasnili su.

Novu kolekciju možete kupiti već ovog vikenda u Rijeci, na Artbazaaru sajmu kreativaca od 16. do 19. prosinca koji se oddržava u prostoru Ex Bernardi.