Muzej iluzija ima nove eksponate

U novom postavu moći ćete iskusiti Vortex tunel, u kojem i oni najspretniji zaborave hodati te još mnogo atraktivnosti koja nude potpuno nova i drugačija iskustva

Evo super prijedloga za vikend. U Muzeju Iluzija u Ilici 72 dočekat će vas novi postav s novim atrakcijama. Novi postav muzeja uključuje preko 70 eksponata od kojih je najatraktivniji najpopularniji eksponat ovog globalnog lanca, Vortex tunel, u kojem i oni najspretniji zaborave hodati. Sve atrakcije i dalje imaju i zabavnu i edukativnu funkciju, a nakon što posjetitelje svih dobnih skupina natjeraju da u nevjerici protrljaju oči, eksponati će ispričati priču o tome kako funkcioniraju ljudski mozak i osjetila.

– Do sada su brojni gradovi prepoznali potencijal ovognašeg koncepta tako da je diljem svijeta otvoreno čak 42 Muzeja iluzija, a među njima su i poznate destinacije kao što su New York, Pariz i Dubai. Jako smo sretni što ćemo zagrebačkoj publici predstaviti svoj najatraktivniji muzejski postav do sada. Za ovaj smo muzej posebno emotivno vezani jer je iz njega krenulo naše osvajanje svijeta, a renovacija je neka vrsta zahvale sredini iz koje potječemo i domaćoj publici koja nas je prihvatila i podržala u samim počecima rada muzeja. Velika hvala Zagrepčanima i njihovim gostima na svakoj posjeti Muzeju iluzija od 2015. do danas – rekao je Roko Živković, suosnivač Muzeja iluzija.

Evo par fotografija noviteta…