Kako miriše luksuz i elegancija?

Voluspa, brend premium luksuznih svijeća, predstavio je Sparkling Cuvée liniju s kojom praznici i slavlje traju dulje…

Upalim diskretnu ambijentalnu rasvjetu, zapalim mirisnu svijeću… i večer može početi. Bez obzira da li gledali film, čitali knjigu, opuštali se uz čašu nekog finog pića… sve ima bolji “okus” uz mirisne note i romantično svijetlo svijeća, zar ne?

Da, fan sam kvalitetnih mirisnih svijeća i zato me veseli što je kalifornijski brend Voluspa od nedavno prisutan u Hrvatskoj, u Douglas parfumerijama.

Njihova priča je otprilike ovakva – bračni par Traci and Troy Arntsen su prije dvadesetak godina u svojoj kuhinji napravili mirisne svijeće koje su postigle ogroman uspjeh i koje vole brojni celebrityji. Radili su ih sa srcem i beskompromisno, kako se njima sviđa – a moralo je biti luksuzno, glamurozno, elegantno… Stvarali su kompleksne mirise koje rijetko možete naći među mirisnim svijećama. Kombinacije kompleksnih aroma koje probuđuju osjetila…

Naravno, veliku pažnju posvetili su pakiranju. Njihovi proizvodi pakirani su u ambalažu koja vam može poslužiti i za druge namjene te izgledati dekorativno i kada se miris potroši.

Tijekom ovih blagdana predstavili su novu Sparkling Cuvée liniju, inspiriranu slavljima i okupljanjima te mirisom blagdana.

A kako mirišu blagdani?

Kompleksno, baš kao i Sparkling Cuvée gdje se miješaju prpošni voćni tonovi crvenog ribizla, pomela i sočnog grejpa s mjehurićima iz pjenušca, mirisom nektarine i latica bugarske ruže.

Veselo, nježno, baršunasto s drvenom notom hrasta koji savršeno zaokružuje kompoziciju mirisnih aroma.