Kako miriše krošnja okupana suncem?

Selectedd je predstavio novu kolekciju Framinih mirisa, a mi smo iskoristili priliku razgledati trgovinu i donosimo vam top 20 darova s kojima sigurno nećete pogriješiti

Volimo mirisne priče, zato nas je zaintrigiralo predstavljanje nove kolekcije Framinih mirisa u zagrebačkom Selecteddu u Ratkajevom prolazu 10. Mirisi su proizvedeni od prirodnih sastojaka u skladu s principima etičke i održive proizvodnje, unisex su, a parfemske vode u dodiru s kožom razvijaju individualizirani miris.

U Selectedd ponudi mogu se pronaći ‘Frama 1917’ kreiran na bazi esencijalnih ulja pačulija, alge i mahovine hrasta, ‘Frama Komorebi’ kreiran notama cvijeta naranče, bijele ruže, cedrovine i pačulija, ‘Frama Baratan’ blagog i privlačnog mirisa te ‘Frama St. Pauls’ na bazi sandalovine te osmišljen prema danskoj recepturi.

Osim parfema tu su i svijeće i prirodni difuzori od potpuno biorazgradivog materijala zemlje i drvenog ugljena, a kreirani su u suradnji s kreativnim studijem ‘Be My Guest’ iz Seula. Nakon što se na kuglice ravnomjerno kapne nekoliko kapi eteričnog ulja nježno će emitirati miris nanesenog ulja te tako pomoći u pročišćavanju i ovlaživanju zraka u prostoriji.

No, kad smo u Selecteddu, nemoguće je ne pronaći još mnoštvo zanimljivih stvari. Evo mog top 20 božićnih poklona s kojima nećete pogriješiti…