Danijela Martinović preuredila je svoj dom. Sneak peek na namještaj koji joj se svidio

Danijela je ambasadorica tvrtke Eduro s kojom je nedavno preuredila svoju kuhinju, blagovaonicu, spavaću sobu i garderobu

Poznata pjevačica proteklih je tjedana preuredila svoj dom u suradnji s tvrtkom Eduro, čiji je dugogodišnji ambasador.

Evo što je ispričala o svom preuređenju te pokazala koji modeli namještaja su je najviše privukli:

MARIO POJE

‘Dom mi je oduvijek najvažnije utočište i jako mi je važno kad zakoračim kroz vrata da je sve do najmanjeg detalja onako kako ja osjećam. Vrlo su mi bitne i male oaze unutar stana poput prostora u kojem stvaram, garderobnog prostora i prostora za spavanje koji mi je možda najvažniji. Upravo zato Eduro je posljednjih tjedana napravio malu čaroliju u mom stanu i meni najvažnije oaze pretvorio u prostorije u kojima mogu uživati punim plućima. – kaže Danijela Martinović.

MARIO POJE

Osim spavaće sobe i fascinantne garderobe s ormarima s kliznim staklenim stijenama i rasvjetom, Danijela je osuvremenila kuhinju te blagovaonicu.

‘Obožavam biti domaćin svojim prijateljima pa smo tako osuvremenili blagovaonski prostor i promijenili kuhinju, garderobu smo pretvorili u viziju sna svake žene, dok se spavaći prostor pretvorio u istinsku zen zonu s najudobnijim krevetom na kojem lebdim kao na oblaku.’, priča Danijela te dodaje:  

MARIO POJE

‘Ono što je najljepše od cijelog makeovera je da je Eduro svaki komadić personalizirao prema mojim željama i vizijama, te dodatno poboljšao s njihovim idejama i rješenjima – objasnila je Danijela Martinović.

MARIO POJE

Btw Eduro je otvorio svoj novi veliki salon u Family Mallu u Škorpikovoj.

(PROMO)