Danas počinje Zagreb design week. Idete li?

S obzirom da je većina svjetskih sajmova otkazana, ovo će biti jedinstvena prilika da mnoge novitete premijerno vidite u živo, poput nove nagrađivane kolekcije brenda Milla&Milli

Da, čudno je hodati s maskama po sajmu, ne rukovati se, izbjegavati gužve… Ali ako treba birati to ili ništa, ja s veseljem biram “novu normalnost”.

S tom idejom prošli tjedan sam krenula na sajam Art Zagreb koji se održio od četvrtka do subote u Tehničkom muzeju. Nije bilo gužve, naguravanja. Prostor je dovoljno velik, razmaci široki, izlagača i posjetitelja malo manje nego inače.

Danas od 5 sati u dvorištu Tehničkog muzeja u hali 5 ista ekipa otvara i Zagreb design week. ZDW bit će otvoren do 6.9. i to radnim danom od 15h, a vikendom od 11h. Svaki dan Hala 5 se zatvara u 21h, a glazbeni program se odvija u vrtu do ponoći.

S obzirom da je većina svjetskih sajmova otkazana, ovo će biti jedinstvena prilika da mnoge novitete premijerno vidite u živo.

MILLA&MILLI / BLOOM

Jako se veselimo novoj kolekciji Bloom hrvatskog brenda namještaja Milla&Milli koja je već počela osvajati svjetske nagrade. Naime, Milla&Milli za kolekciju Bloom nedavno su dobili dvije Big See 2020 nagrade za dizajn, a na sajmu će predstaviti i kolekcije za koje su prošle godine osvojili RedDot nagradu za produkt dizajn.

MILLA&MILLI / BLOOM

Čestitamo dizajnerima Maši Vukmanović, Jeleni Lukač Kirš i Jakovu Šrajeru te cijelom Milla&Milli timu.