1000 razloga zašto volim Dreamoholic

Treba vam unikatan, personaliziran, divan poklon za rođenje djeteta, rođendan ili dekoracija koju ćete obožavati. Jedna riječ: Dreamoholic. Saznajte još 994 razloga zašto sam potpuno fascinirana ovim čudesnim brendom producentice Mirne Bučević

Volim unikate i hand made, ali sam jako osjetljiva na finoću izrade i zapravo mi se vrlo rijetko nečiji ručni rad uistinu, bez zadrške, sviđa. Vjerojatno je to radi moje bake koja je bila apsolutno neprikosnovena kraljica ručnog rada. Pletenje, šivanje, heklanje, vezenje, pletenje na mašinu… Što god! Baka je sve znala i radila najljepše. Iako ja nažalost ništa od toga baš i ne znam, jako dobro znam prepoznati što je dobra izrada, a što je onak, prosječno. Ne baš. Sjedi 2. 3.

Mirna Bučević i njezin mali brend Dreamoholic su čista, ali čista petica. I najbolji poklon za rođenje djeteta ikad.

Dreamoholic
Dreamoholic

No, prije nego što proučite Mirnin profil i zaljubite se u njezin rad, ispričat ću vam nešto što mene aspolutno fascinira. Mirna je producentica, mama dvoje predivnih sinova, vlasnica predivno uređenog stana u jednoj staroj vili na Pantovčaku, a Dreamoholic joj je hobi, odnosno dodatni posao kojeg radi u pauzi dok u autu čeka svoje sinove da dođu s treninga, dok svi gledaju neku seriju koja nju ne zanima…

Uskoro, a možda već sutra ću vam pokazati i njezin stan…

No, ono što vam ovdje želim ispričati je jedna davna priča o slučajnostima, predrasudama, prebrzim zaključcima i mojom fascinacijom Dreamoholicom.

Dreamoholic
Dreamoholic

Vraćamo se u period D&D-a i kada mi je dnevna urednička rutina značila pregledavanje, razgledavanje i obilazak lijepih interijera. I sjećam se, moji nekadašnji najbliži suradnici sadašnja urednica D&D-a Iva Novak i uvijek suzdržani fotograf i tadašnji urednik fotografije Vjekoslav Skledar (danas je Vjeko urednik fotografije na Telegramu), pozivaju me na Vjekin komp da vidim fotografije stana na Pantovčaku.

Gledam ih i ne vjerujem. Ja bi htjela ovakav stan. Točno te stolice, takvu kuhinju, takav zid, šator za igračke, takvu sofu… Sve.

interijer-mirna-bucevic-vila-pantovcak-20
MAJA DANICA PEČANIĆ

Naravno da je taj stan završio na naslovnici i da sam ga rado gledala i vraćala sam mu se kad god smo pričali i radili razne specijale o nekim lijepim stanovima…

I onda sam posve slučajno na Facebooku saznala za brend Dreamoholic i potpuno se oduševila, a onda sam opet od moje Ive Novak, saznala da to radi ona ista žena čiji stan na Pantovčaku se meni jednom davno tako svidio. Slučajnosti…

I kada sam postala mama odmah sam za mog Fabijana naručila cijeli jedan set jastuka i girlandi iz njezine tvornice snova.

fabi

Rekla je: odmah, čim se vratim iz Cannesa.

I odmah sam stvorila sliku o njenom idiličnom životu u kojem se ljetuje u Cannesu i Sant Tropezu, živi u najljepšem stanu na Pantovčaku i iz gušta radi najljepši posao na svijetu. I bila sam potpuno u krivu!

U CANNES JE IŠLA ČISTO POSLOVNO, I NIMALO NIJE ‘CURKA S PANTOVČAKA’, NEGO SUPER MAMA KOJA ŠIVA NA PARKIRALIŠTU DOK ČEKA SINOVE DA SE VRATE S TRENINGA. RESPECT TOTALNI.

Mirna je zapravo producentica koja je u Cannes išla čisto poslovno, super mama dva mala sina koja osim o njima vodi brigu o kući od 220 kvadrata i velikoj obitelji, samostalna i samosvjesna žena kojoj je Dreamoholic hobi s kojim odmara svoje živce i puni frižider.

I zaista, kada vidite koliko truda, ljubavi, preciznosti, minucioznisti je uloženo u svaki njezin jastuk, znate da tih 100-200-300 kn to ne može platiti.

I zato ako me kao mamu dva mala sina i kao ženu koja shopping ima u malom prstu, pitate što pokloniti za rođenje djeteta, krstitke, rođendan? Uvijek ću prvo preporučiti Dreamoholic.

To su jastuci uistinu puni ljubavi i pažnje.