Uređenje mini kutka u stanu. Uzor Skandinavci.

Vrlo često ne znamo kako dovršiti uređenje stana, pa nam ostanu neki zidovi nedovršeni, prazni. Naša D gošća Lidija Tomas Matijević s bloga Lili Halo Decoration ima prijedlog za vas. U skandinavskom stilu, naravno.

Jako često imamo problem s nekim zidovima u stanu koji nemaju jasnu funkciju. Ti zidovi nisu dovoljno veliki ni za police s knjigama, nisu neki gdje ćemo ovjesiti televizor, nisu ni za slike… Što s njima? naša Lidija Tomas Matijević s bloga Lili Halo Decorations ima prijedlog…

Čak se i u malim stanovima može naići na kutak s kojim jednostavno ne znate što biste napravili. Možda pored blagovaonskog stola ili sofe?

Ovo je prijedlog kako da ga uredite.

1. prijedlog, styling: Niki Brantmark (My Scandinavian Home)

2. prijedlog, styling: Nina Holst (Stylizimo)

Postavite usku vitrinu ili neki drugi uži element, možda kolica za serviranje kao na ovim fotografijama. Na zid objesite samo jedan veći poster, nabavite granu eukaliptusa ili neke druge mirišljave biljke, stavite cvijeće u vazu. Tržnice su prepune tulipana :)

Niki Brantmark / My Scandinavian Home

Izložite omiljene knjige, svijeće, bocu dobrog vina.

Ja u zadnje vrijeme trpam za takva mjesta radne bilježnice za malu školu. Ali i takve stvari možete staviti u lijepu kutiju ili košaru, i dalje vam je pri ruci, a uredno je ;)

Lidija Tomas Matijević

Nina Holst / Stylizimo