Tjedan dana, obiteljski odmor, max 5000 kn. Idemo istražiti

Kao i jučer i danas se igramo. Idemo vidjeti što se može iznajmiti u Dalmaciji za maksimalnih 100 eura po danu za dvoje.

Nakon Istre, na red je došla Dalmacija, otoci i Dubrovnik. Kao i jučer i danas istražujem što se trenutno može iznajmiti za maksimalan iznos od 5000 kuna za tjedan dana, dakle otprilike maksimalnih 100 eura za dvoje.

Booking.com / Castrum Design

Ukucavam datume iste kao i jučer. 8 mjesec, Booking.com i Airbnb javljaju da je popunjenost veća od 95 posto i da mi savjetuju da promijenim datume. Mijenjam ih na prvi tjedan u 9 mjesecu. Popunjenost i dalje golema, veća od 64 posto. No, idemo se igrati – kriteriji su: Dalmacija, smještaj za dvoje, maksimalni iznos 100 eura po danu, najbolje ocjene gostiju i raspoloživost od 2 do 9.9. na Booking.comu. Evo mojih favorita…

Booking.com / Butique Hostel Forum

Btw primjetit ćete da Dubrovnika gotovo i nema kao i mnogih otoka poput Hvara, Brača, Paga, Lošinja… Razlozi? Ili viša cijena od 100 eura po danu ili popunjenost ili loše ocjene gostiju.

Da ne duljim evo liste. Ovo je neki moj best of stvari koje sam pronašla da su slobodne u periodu od 2.9. Do 9.9. (*mini istraživanje napravljeno je u 31. srpnja u noćnim satima, a svi citirani tekstovi su opisi s Booking.coma)

Vila Arausana & Antonia, Vodice

“Smještaj s uslugom doručka Villas Arausana & Antonina nalazi se uz plažu u Vodicama. U sklopu objekta dostupan je bar. Gosti mogu besplatno koristiti WiFi i privatno parkiralište.

Sve sobe u ovom smještaju s uslugom doručka uključuju klima-uređaj i TV ravnog ekrana sa satelitskim programima. Pojedine obuhvaćaju prostor za sjedenje. Sve jedinice imaju vlastitu kupaonicu s kadom ili tušem. Na raspolaganju su besplatan kozmetički pribor i sušilo za kosu.

Najbliži barovi i restorani udaljeni su 300 metara. Objekt je smješten 500 metara od ACI marine u Vodicama i 3 km od noćnog kluba Hacienda. Smještaj s uslugom doručka Villas Arausana & Antonina nalazi se na 10 km od Šibenika i 55 km od Trogira.

Zračna luka Split udaljena je 49 km. Uslugu prijevoza moguće je organizirati uz nadoplatu i na zahtjev. Ovo je omiljeni dio odredišta ‘Vodice’ za naše goste, na temelju nepristranih recenzija.

Ovaj objekt također ima jednu od najbolje ocijenjenih lokacija u Vodicama! Gosti su zadovoljniji ovim objektom u usporedbi s drugim objektima u okolici. Parovima se posebno svidjela lokacija – ocijenili su je s 9,6 za svoj boravak udvoje.

4800 kn*, ukupna ocjena 8,8

Šibenik, Castrum Design Apartments

“Ovaj se objekt nalazi na 12 minuta hoda od plaže. Klimatizirani apartmani Castrum Design nalaze se u Šibeniku i imaju besplatni WiFi. Gradska vijećnica udaljena je 100 metara.

Smještajne jedinice uključuju prostor za sjedenje. Pojedine sadrže balkon i/ili popločani dio dvorišta. Sve smještajne jedinice sadrže čajnu kuhinju s hladnjakom i pločom za kuhanje. Sve jedinice imaju vlastitu kupaonicu s besplatnim kozmetičkim priborom i sušilom za kosu. Na raspolaganju je i posteljina.

Apartmani Castrum Design nalaze se na 500 metara od tvrđave Šubićevac i 100 metara od tvrđave Svetog Mihovila. Zračna luka Split udaljena je 40 km.

Ovo je omiljeni dio odredišta ‘Šibenik’ za naše goste, na temelju nepristranih recenzija.

Ovaj objekt također ima jednu od najbolje ocijenjenih lokacija u Šibeniku! Gosti su zadovoljniji ovim objektom u usporedbi s drugim objektima u okolici.

Parovima se posebno svidjela lokacija – ocijenili su je s 9,3 za svoj boravak udvoje.

Ovaj je objekt također ocijenjen za najbolju vrijednost za novac u Šibeniku! Gosti ostvaruju veću vrijednost za novac u odnosu na druge objekte u ovom gradu.”

4400 kn*, ukupna ocjena 9,3

Butique hostel Forum, Zadar

“Ovaj se objekt nalazi na 17 minuta hoda od plaže. Nedavno izgrađeni butik hostel Forum smješten je u samom središtu povijesne jezgre Zadra, nedaleko od romaničke katedrale sv. Stošije, predromaničke crkve sv. Donata i rimskog foruma. U sklopu objekta gostima su na raspolaganju besplatni WiFi i klimatizirane smještajne jedinice.

Sve su smještajne jedinice moderno uređene i imaju kupaonicu s tušem i besplatnim kozmetičkim priborom, a nalaze se uz glavno gradsko šetalište Kalelarga. Također, standardne sobe s 2 odvojena kreveta i dvokrevetne sobe Superior s bračnim krevetom uključuju TV ravnog ekrana sa satelitskim programima i besplatan doručak.

Brojni kafići, restorani, trgovine prehrambenih proizvoda i suvenirnice smješteni su diljem povijesne jezgre grada. Jedinstvene instalacije Morske orgulje i Pozdrav Suncu udaljene su 400 metara.

Autobusno stajalište nalazi se na 150 metara. Hostel je smješten 300 metara od zadarske trajektne luke, iz koje polaze linije do Dugog otoka, Pašmana i Ugljana i talijanskog grada Ancone. Glavni autobusni kolodvor udaljen je 1,5 km, a do Međunarodne zračne luke u Zadru ima 15 km od butik hostela Forum.

Ovo je omiljeni dio odredišta ‘Zadar’ za naše goste, na temelju nepristranih recenzija.

Ovaj objekt također ima jednu od najbolje ocijenjenih lokacija u Zadru! Gosti su zadovoljniji ovim objektom u usporedbi s drugim objektima u okolici. Parovima se posebno svidjela lokacija – ocijenili su je s 9,8 za svoj boravak udvoje.”

4900 standardna soba za dvoje*, ukupna ocjena 9,1

The Hostel

“Objekt The Hostel nalazi se na samo 5 minuta šetnje parkom od stare gradske jezgre, a nudi svijetle i klimatizirane sobe s besplatnim bežičnim pristupom internetu, LCD TV-om sa satelitskim programima i zajedničkom kuhinjom. Gostima hostela na raspolaganju su besplatna kava i zajednička kuhinja.

Sve sobe obuhvaćaju vlastitu kupaonicu s tušem i sušilom za kosu. Standardna oprema u zajedničkoj kuhinji hostela uključuje hladnjak, toster, mikrovalnu pećnicu i osnovno posuđe.

Supermarket je udaljen svega 15 metara, a tržnica s obiljem svježeg voća i povrća nalazi se u Starom gradu. Među impresivnim povijesnim znamenitostima koje gosti mogu lako posjetiti nalaze se crkva sv. Donata, Rimski forum, katedrala sv. Stošije te jedinstvene Morske orgulje.

Najbliža plaža, Kolovare, smještena je oko 800 metara od objekta The Hostel. Zadarski autobusni kolodvor nalazi se na jednakoj udaljenosti. Usluga prijevoza iz/do zračne luke dostupna je na zahtjev i uz nadoplatu.

Ovo je omiljeni dio odredišta ‘Zadar’ za naše goste, na temelju nepristranih recenzija.

Parovima se posebno svidjela lokacija – ocijenili su je s 9,3 za svoj boravak udvoje.”

3200 dvokrevetna soba s vlastitom kupaonicom*, ukupna ocjena 8,9

Apartments Panorama

“Klimatizirani apartmani Panorama nalaze se u Zadru, na 2,1 km od Narodnog muzeja u Zadru, a nude besplatni WiFi. U sklopu objekta dostupno je besplatno privatno parkiralište.

Smještaj sadrži blagovaonicu i prostor za sjedenje s TV-om ravnog ekrana, a pojedine jedinice imaju terasu i/ili balkon s pogledom na more ili vrt. Kuhinje su opremljene perilicom posuđa, pećnicom, mikrovalnom pećnicom, hladnjakom, aparatom za kavu i električnim kuhalom. Sve jedinice obuhvaćaju vlastitu kupaonicu s kadom ili tušem, besplatnim kozmetičkim priborom i ručnicima.

Gostima apartmana Panorama dostupan je roštilj.

Apartmani Panorama nalaze se na 2,2 km od Trga pet bunara. Zračna luka Zadar udaljena je 10 km. Parovima se posebno svidjela lokacija – ocijenili su je s 8,3 za svoj boravak udvoje. Ovaj je objekt također ocijenjen za najbolju vrijednost za novac u Zadru! Gosti ostvaruju veću vrijednost za novac u odnosu na druge objekte u ovom gradu.”

Apartman za 6 osoba, 4600 kn*, ukupna ocjena 9,3

Bungalov Eco homes Omiš

“Ovaj se objekt nalazi na 2 minute hoda od plaže. Bungalov Eco Mobile Homes Galeb Omis nalazi se u autokampu Galeb u Omišu. Objekt nudi 2 bazena i 2 dodatna bazena za djecu. U sklopu objekta dostupni su bistro, bar uz plažu i restoran. Dostupan je besplatni WiFi.

Sve sobe sadrže terasu, TV ravnog ekrana s kabelskim programima, kuhinju s perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom i aparatom za pripremu kave te kupaonicu s tušem.

Bungalov Eco Mobile Homes Galeb Omiš uključuje dječje igralište.

U objektu se moguće baviti raznim sportovima, poput tenisa, nogometa, košarke i odbojke. Također je moguće uživati u raznim vodenim sportovima. Ovaj smještaj nalazi se na 25 km od Splita i 33 km od Zračne luke Split. U okviru objekta smješteno je besplatno privatno parkiralište.

Besplatno privatno parkiralište dostupno je u okviru objekta i nije potrebna rezervacija.”

4098 kn*, ukupna ocjena 8,3

Apartmani Roma, Baška voda

“Apartmani Roma nalaze se u Baškoj Vodi, na 100 metara od lokalnog šetališta. U sklopu objekta gostima su na raspolaganju besplatni WiFi i klimatizirane smještajne jedinice. Malakološki muzej udaljen je 100 metara.

Sve smještajne jedinice obuhvaćaju blagovaonicu i prostor za sjedenje s TV-om ravnog ekrana. Pojedine jedinice imaju terasu i/ili balkon. Kuhinje sadrže mikrovalnu pećnicu, hladnjak i ploču za kuhanje. Sve jedinice uključuju vlastitu kupaonicu s besplatnim kozmetičkim priborom i sušilom za kosu. Također su dostupni ručnici i posteljina.

Apartmani Roma imaju i roštilj.

Arheološka muzejska zbirka smještena je 100 metara od apartmana Roma. Zračna luka Split nalazi se na 56 km.

Besplatno privatno parkiralište dostupno je u blizini objekta i nije potrebna rezervacija .

Apartments Roma pruža dobrodošlicu Booking.com gostima od 27. lis. 2015.”

4100kn*, ukupna ocjena 8,8

Apartmants  & Rooms Lapad

“Ovaj se objekt nalazi na 12 minuta hoda od plaže. Apartmani i sobe Frane nalaze se na poluotoku Lapadu, na približno 10 minuta hoda od najbliže plaže. U okviru objekta dostupan je besplatni WiFi. UNESCO-m zaštićena povijesna jezgra Dubrovnika udaljena je otprilike 3 km, a do najbliže plaže ima 1,2 km.

Sve smještajne jedinice uključuju LCD TV sa satelitskim programima i popločani dio dvorišta ili terasu. Također obuhvaćaju kupaonicu s tušem i sušilom za kosu.

Trgovina prehrambenih proizvoda smještena je 20 metara, a tržnica 50 metara od objekta. Restoran u kojem se poslužuju jela međunarodne kuhinje nalazi se na 50 metara od apartmana i soba Frane.

Trajektna luka udaljena je 1,4 km, a glavni autobusni kolodvor 1,5 km. Do Zračne luke Dubrovnik ima 22 km, a uz nadoplatu je dostupna i usluga prijevoza.

Lapad je odličan izbor za putnike koje zanimaju plažesunčano vrijeme i morska obala.

Parovima se posebno svidjela lokacija – ocijenili su je s 8,5 za svoj boravak udvoje.

Ovaj je objekt također ocijenjen za najbolju vrijednost za novac u Dubrovniku! Gosti ostvaruju veću vrijednost za novac u odnosu na druge objekte u ovom gradu.

Javno parkiralište dostupno je u blizini objekta i nije potrebna rezervacija . Cijena parkirališta iznosi 20 EUR po danu.”
3900 kn*, ukupna ocjena 9,2
——————
*mini istraživanje je provedeno 31.7. Prije bilo kakve rezervacije, ponovno provjerite cijene, podatke i raspoloživost na booking.comu