Themelia proslavila 30 godina

Kada nešto traje 3 desetljeća to znači da je dobro, uspješno, kvalitetno… no kada je riječ o trgovini, onda to znači puno više… Themelia je tijekom svojih (prvih) 30 godina postala sinonim za dobar i kvalitetan dizajn, eleganciju, luksuz, bezvremenost… stoga i ne čudi da se jučer cijela arhitektonsko-dizajnerska scena okupila u Themeliji na proslavi njezinog 30. rođendana.

Posebna gošća bila je renomirana arhitektica i dizajnerica Monica Armani koja je u svojoj bogatoj i raznovrsnoj karijeri dizajnirala za brandove B&B Italia, Tribù i Varaschin.
Posebnu pažnju privukli su njezin Allure O’ stol i Flair O’ stolica, koje je dizajnirala za B&B, a koji su kako je kazala dizajnerica, bili inspirirani glamurom ikone Jackie O’. Ovi komadi sjajno kombiniraju eleganciju i funkcionalnost, ističući gracioznu karizmatičnost, što je odlika vrhunskog dizajna.

– Hvala Themeliji na izvrsnoj dobrodošlici i interesu prema mom radu. Uvijek je zadivljujuće vidjeti kako je moj dizajn svojevrsni jezik koji mi omogućuje da se povežem s ljudima iz cijelog svijeta. Lijepo je vidjeti kako svijet koji dijelim s Nives i njezinim timom unosi emocije u živote drugih ljudi – Monica Armani, arhitektica i dizajnerica.

– Proslaviti 30 godina Themelije znači proslaviti tri desetljeća strasti, predanosti i
izvrsnosti. Zahvaljujući našim klijentima, partnerima i nevjerojatnom timu, Themelia je
postala sinonim za eleganciju, kvalitetu i luksuz. Gledajući unatrag, osjećamo ponos
zbog svega što smo postigli, ali i uzbuđenje za sve što tek dolazi. Hvala svima koji su
bili dio našeg putovanja i veselim se budućnosti koju gradimo zajedno. – Nives
Simeunović, osnivačica Themelije.

Themelia je već 30 godina zastupnik za vodeće svjetske brendove namještaja kao što su Vitra, Poliform, B&B Italia, Maxalto, Artek, Magis, Porada, Tribù, Flos i mnogi drugi.