Sarajevo dobilo 4D kino u kojem se miču sjedala i “pada snijeg”

Interijer sarajevskog CineStara potpisuju dizajneri Franić i Šekoranja, a po prvi put u regiji, u kinu postoje i VIP lože koje se intimnije i odijeljene staklenom pregradom

Sarajevo je konačno dobilo multipleks po mjeri grada, komentar je svih koji su bili na otvorenju prošlog petka u CineStaru Sarajevo u sklopu trgovačkog centra Bingo City Center.

Ovo je 25. kino CineStara u regiji, a 6. u BIH, čime je CineStar Cinemas dodatno učvrstio svoje mjesto vodećeg kinoprikazivača u regiji, nakon što je prošle godine proglašennajboljim kinoprikazivačem u Europi. S 10 moderno opremljenih kino dvorana i preko 1450 sjedala, CineStar Sarajevo najveće je, najmodernije, ali i najljepše kino u Bosni i Hercegovini. Osim tehnološke superiornosti, interijer sarajevskog CineStara obiluje raznolikošću materijala, boja i stilova, a potpisuju ga poznati dizajneri Franić i Šekoranja.

CineStar je u svakom svom novom kinu podigao ljestvicu kina s pet zvjezdica pa i ovaj sarajevski predstavlja koncept „destination cinema“ te se može svrstati među najbolja kina na svijetu, nudeći Sarajlijama jedan sasvim novi doživljaj, gdje će kino iskustvo moći započeti on line kupovinom kinoulaznica, hrane i pića bez čekanja u redu, a prije ili poslije filma posjetitelji mogu popiti piće u prekrasnom dizajnerskom Cinema baru s pušačkim dijelom i terasom, dok će djeca moći slaviti rođendane u modernim rođendaonicama, a odrasli imati i gratis parking.

Novo kino nudi razne tehnološke i druge novitete, a otvorenjem ovog kina Sarajevo dobiva i prvu 4DX dvoranu. 4DX je najmodernija tehnologija koju je razvio CJ 4DPLEX, vodeći svjetski brend 4D filmske tehnologije za igrane filmove, koja pruža potpuno kino iskustvo. 4DX uključuje slike koje su u sinkronizaciji s pokretima sjedala i ostalim specijalnim efektima poput vjetra, magle, mirisa, snijega i još mnogo toga kako bi se pojačala akcija na ekranu.

Ovo je prvi i vodeći svjetski brend 4D filmske tehnologije za igrane filmove, blockbustere i alternativne sadržaje, prisutan sada već u preko 65 zemalja svijeta i 755 svjetskih kina, a CineStar ga je nakon Zagreba, Splita, Rijeke, Novog Sada, Beograda i Banja Luke, sada doveo i u Sarajevo.

Ovo kino također ima najveću eXtreme dvoranu, odnosno specijalni CineStar standard za ljubitelje adrenalina, jer ove dvorane imaju veće platno premazano srebrom, kristalno čistu sliku i nevjerojatan zvuk.

Ljubitelji tehnologije će doći na svoje s RGB laserskim projektorima najnovije generacije i JBL ozvučenjem i Crown sistemom. Osim po veličini i tehnološkoj superiornosti, publika će uživati i u nesvakidašnjoj ljepoti interijera te udobnosti CineStarovih poznatih sjedala kojih ovdje ima u čak 5 formata; sva regular sjedala izrađena su od kože s pomičnim naslonom naprijed i nazad te nude više prostora od klasičnih sjedala. Dodatak su Love box sjedala koja nude veću privatnost za parove, a luksuzna Vip Relax sjedala osim pomičnog naslona nude i stolić s bežičnim punjačem mobitela. Ta sjedala pružaju i dodatnu udobnost, ali i više prostora koji omogućava i veću fizičku distancu za posjetitelje. Krajnje oduševljenje posjetitelja već prvog vikenda rada kina, izazvali su Royal bed ležajevi za dvoje, koji se nalaze u čak četiri dvorane, a koji također imaju stoliće za odlaganje hrane i pića te bežične punjače za mobitel.

CineStar u sarajevskom multipleksu prvi put u regiji predstavlja Premium lože. Lože su potpuna ekskluziva i novitet u regiji, a riječ je o ograđenom i ugodnom dizajnerskom prostoru koji je pozicioniran u najboljem dijelu dvorane te nudi luksuzniji i intimniji doživljaj filma odvojen staklenom pregradom s vješalicom za garderobu, posebnom rasvjetom i dodatnim zvučnicima.

Sva sjedala su Premium lounge fotelje s elektronskim pomičnim dijelom za noge i leđa, širih su dimenzija i sa stolićem koji ima bežični punjač za mobitel. Ulaznica za Premium ložu omogućuje posjetiteljima piće u Cinema baru prije ili poslije filma.

Lože sarajevskog multipleksa prigodno su nazvane prema gradovima u kojima se održavaju najpoznatiji filmski festivali – Cannes, Berlin, Venice, Sundance i Hollywood, a najveća loža nosi naziv Sarajevočime se CineStar želio zahvaliti gradu filma i domaćinu svojeg 25. kina u regiji.

Uživajte u fotografijama Ivana Ivaniševića. (za otvaranje fotogalerije kliknite na sliku).

Wordpress Gallery Plugin Free