Reserved predstavio svoju Home liniju. Upoznajte ju…

Kako s dekoracijom popraviti dojam interijera i biti u trendu? Pogledajte novu kolekciju Reserved Home

Moda i interijeri vole se javno. Zato uopće ne čudi što većina brendova za odjeću ima svoju Home liniju. Armani Casa, Fendi Casa, Hermes Home, Missoni Home… nije ni čudo što brojni high street brendovi poput Zare i H&M-a također imaju svoje home linije koje obožavamo. Točno znaju što je u trendu, kako s nekom dekoracijom popraviti dojam, podignuti interijer i postići stil koji želimo… Baš poput torbe i dobrih cipela, samo u svijetu interijera.

Imamo dobru vijest – ovih dana Reserved je predstavio svoju prvu Home kolekciju. Osmišljena je na način da olakša uređenje interijera u svim prostorijama doma, a u dizajniranju kolekcije zadržana je estetika brenda.

Reserved Home kolekcija se za sada sastoji od tri linije: klasične, minimalističke i romantične, nadopunjene s linijama za djecu, kućne ljubimce te odjeću i obuću za po kući.

Klasična linija uključuje niz bezvremenskih artikala izrađenih od kvalitetnih materijala u neutralnim nijansama bež i sive, uz blagu notu ružičaste. U ponudi možete pronaći detalje za cijeli dom: od keramičkog posuđa do posteljine i dekorativnih elemenata. Sve je upotpunjeno i Homewear linijom proizvoda u kojima ćete s užitkom provoditi vrijeme kod kuće.

Minimalistička linija svidjet će se ljubiteljima wabi-sabija i skandinavske estetike. I ovdje je prisutna neutralna paleta boja uz naglasak na prirodne materijale poput pamuka, keramike i drva, waffle tkanina, muslina. Fluidni i organski oblici zastupljeni su na keramičkim posudama, lampama i vazama…

Romantična linija nježnih je pastelnih boja s blagim prizvukom nostalgije i rustikalnosti. Nju odlikuju cvjetni uzorci, izvezeni detalji i pletene teksture.

Kompletnu kolekciju i ponudu možete istražiti na  reserved.com