Prima predstavila novi katalog. Sneak peek

Najveći hrvatski proizvođač namještaja predstavio je svoj novi katalog i novu kolekciju namještaja koju su razvijali s njihovim dizajnerima. Bravo!

Nešto se pomaklo. Hrvati su se zaljubili u interijere i dizajn. Ono što je prije 20-ak godina bila potpuna utopija, danas je stvarnost. To su prve rečenice koje mi padaju na pamet dok listam novi PRIMA katalog – Interijeri 2020 u kojem su predstavili novu vlastitu kolekciju za dom dizajniranu i proizvedenu u Hrvatskoj.

Ne znam da li ste znali, ali PRIMA je najveći hrvatski proizvođač namještaja s gotovo 60 salona diljem Hrvatske. PRIMA je mainstream, a svaki mainstream je zapravo odraz tržišta i ljudi koji te kupuju.

PRIMA

Naime, kada si najveći i kada postojiš 25 godina na istom tržištu onda znaš što tvoji kupci žele, traže, vole, koliko su novaca spremni potrošiti, kakav nivo kvalitete traže…

I zato me veseli ono što vidim. PRIMA se u posljednje vrijeme jako mijenja. Hrvati se mijenjaju. Zaista se dogodio pomak.

PRIMA

Prvo na mala vrata, a onda sve više i više…

Naime, PRIMA iz mjeseca u mjesec sve više mijenja svoj asortiman i dopunjuje trendi komadima iz vlastite proizvodnje.

Ako pogledate, recimo, kako danas izgledaju njihove kuhinje, sve će vam biti jasno…

PRIMA

Povoljna cijena zahvaljujući vlastitoj proizvodnji te šarolikost ponude i detalja i dalje su njihovi glavni aduti, a sve više rade i na dizajnu, podizanju kvalitete, finoće detalja…

Da ne duljim, evo linka na novi katalog PRIMA namještaja i dekoracija iz COCO maison kolekcije. Još jedanput bravo svima.

Wordpress Gallery Plugin Free

Za dodatne ideje i inspiraciju te informacije o pogodnostima u PRIMA salonima i webshopu zapratite na: FacebookInstagramYouTubeLinkedInPinterest.