Prima je preuredila salon na Jankomiru. Zavirimo u koncept 100% tvoje

Uz velike popuste i brojna iznenađenja Prima je proslavila otvorenje preuređene poslovnice na Jankomiru koja nas dočekuje još veća i ljepša i to u interijeru koji je uredila Brigada. Evo što nas očekuje na gotovo 4000 kvadrata

Kad vam na otvorenje salona dođu Jelena Rozga, Maja Šuput, Jelena Glišić i Robert Sever – to znači da otvarate nešto vrlo zanimljivo. Naime, mnoštvo poznatih osoba, influencera, novinara i uzvanika bilo je na otvaranju novouređenog Prima salona u Škorpikovoj 22 na zagrebačkom Jankomiru. Riječ je o najvećem salonu hrvatskog proizvođača namještaja kojemu je ovo gotovo 70. salon namještaja u regiji.

PRIMA

– Salon Jankomir je na ovoj lokaciji već devet godina i treći je u Hrvatskoj uređen po konceptu ‘100% tvoje’, nakon Makarske i Pule. Nedavno smo otvorili i prvi salon u Sloveniji, u Murskoj Soboti, također u ovom konceptu. Jankomir je u Zagrebu, ako ne i u Hrvatskoj, najveće i najbolje odredište za kupovinu namještaja i zato smo odlučili ovaj salon renovirati među prvima. Ovo je naš najveći salon i tu želimo prikazati sve što danas jesmo, što možemo i što nudimo – rekao je vlasnik i direktor Prima grupe Renato Radić.

Objasnio je i zašto se Prima odlučila modernizirati postojeći salon i oplemeniti ga posve novim prodajnim konceptom.

PRIMA

– Koncept ‘100% tvoje’ je nastao iz potrebe i želje da našim kupcima osiguramo najjednostavniji proces donošenja odluke pri odabiru namještaja za opremanje doma. Znamo da je to zahtjevan proces i vrlo važna životna odluka te velika investicija. S našim partnerima iz Brigade osmislili smo ovaj koncept kako bi se naši kupci pri donošenju odluka osjećali ugodno, u dobroj atmosferi, te kako bi na raspolaganju imali sve moguće alate. Cilj je da kupca oduševi 3D vizualizacija namještaja koji je odabrao za svoj dom. Zbog toga je ovaj koncept svjetski, a naš i na to smo jako ponosni. Vjerujemo da ćete se i vi oduševiti kada prošećete salonom na Jankomiru. Vidjet ćete puno novih proizvoda i inovacija koje smo dizajnirali i proizvodili – dodao je direktor Renato Radić.

PRIMA

– Već pri razvoju proizvoda razmišljamo kako stvoriti atraktivnu ponudu, najbolje rješenje, da namještaj bude što poželjniji. Pratimo trendove i stilove jer želimo da kupac može odabrati dizajnersko rješenje za svoj dom u jednom stilu. I što je najvažnije, kada mu namještaj dostavimo i montiramo, da se u svom domu osjeća ugodno, da je namještaj vizualno lijep, ali i praktičan za korištenje. Naš dizajn je trajna vrijednost prilagođena kupcu i to po najpovoljnijoj cijeni – rekao je Renato Radić.

PRIMA

Prima salon, koji se renovirao zadnjih mjeseci, sada se proteže na čak 3650 kvadrata i uređen je u novom prodajnom konceptu “100% tvoje”. Ovaj novi koncept prodaje i uređenja salona nastao je jer Prima želi svojim kupcima omogućiti da što lakše sve prostorije svog doma opreme u istom stilu, kvaliteti i materijalima. U salonu je sada i kafić, prostor za 3D planiranje te studio za dizajn, kako bi kupci zajedno s prodajnim savjetnicima i dizajnerima stvorili najbolje i najkvalitetnije rješenje po ukusu, stilu, cijeni i kvaliteti koju oni očekuju. Cilj je stvoriti ugodu i što bolji doživljaj kupovine.

PRIMA

U kreiranju novog prodajnog koncepta „100% tvoje“ po kojem je ujedno i uređen salon Prima je surađivala s Brigadom, poznatom agencijom za dizajn koja je uvrštena među 100 najboljih arhitektonskih tvrtki u svijetu.

PRIMA

– Htio bih se zahvaliti Primi koja nam je dala priliku da realiziramo jedan ovako inovativan koncept koji na našem tržištu nije uobičajen, a koji je također doprinio da postanemo to što jesmo, da budemo među top 100 arhitektonskih tvrtki u svijetu jer je i ovaj salon također među top 100 salona namještaja na svijetu. Dizajnirali smo ga pod sloganom ‘100% tvoje’ zato što Prima koja proizvodi sav namještaj lokalno i koja zaista može staviti pažnju na svaki komad namještaj koji kupujemo, treba i salon u kojem će to moći realizirati. To ‘100% tvoje’ znači da se svaki kupac koji dođe u ovaj salon osjeća kao osoba, a ne kao kupac u nekom velikom skladištu namještaja gdje ono što vidi to i dobije. U Prima salonu sve može zaista biti ‘njegovo’. U prostoru za 3D planiranje može personalizirati svoj namještaj, kroz salon s prodajnim osobljem može pronaći kombinaciju koja je zaista savršena za njega, a sve u ugodnom i svjetskom ambijentu koji dodatno naglašava kvalitetu ovog namještaja – istaknuo je Damjan Geber, direktor i vlasnik Brigade.

PRIMA

Medije i influencere na svečanom otvorenju posebno je zainteresirala radionica „Tajne lijepo organiziranog ormara“ koju je vodila certificirana KonMari konzultantica Marija Budija Bingula. Saznali su ključne trikove prema metodi slavne Marie Kondo, popularne japanske savjetnica za organizaciju, uz koje svatko od vas može imati funkcionalan ormar.

PRIMA

Povodom slavlja zbog preuređenja Prima je pripremila i velike popuste – do čak 60% na sav namještaj. Do 19. lipnja u svim Prima salonima i na webshopu iskoristite atraktivne uštede na namještaj do čak 60 posto te do 20% na dekoracije za dom. Evo linka na aktualne akcije i pogodnosti u Prima salonima.

A za kraj, evo i nekoliko fotografija novog salona na Jankomiru.