Objekt žudnje. Stol koji raste s vama.

Vjerojatno mnogi sada razmišljaju o opremanju sobe za školarce i kupnje prvog radnog stola. Ovaj stol koji vam danas pokazujem je sve samo ne običan stol… Pomičan je ima elektromotor, raste kao dijete i odlično izgleda. Ukratko Moll

Back to school. Back to normal. Vjerujem da mnogi zbog toga nemaju baš osmijeh na licu, a pogotovo ako dodamo nervozu oko kupovine stotinu stvari koje trebaju i ne trebaju jednom školarcu.

Mi još nismo u toj fazi, ali svejedno, danas ću vam pokazati jedan stol koji bi se svidio ne samo školarcima, nego i roditeljima – i to i onima koji vole dizajn, kvalitetu, ali i tehnologiju, ekologiju… No, ono što je najbolje, za njega uopće ne morate imati djecu, nego ga možete kupiti i sebi.

MOLL

Naime, ovo je jedan on najjačih modela Molla, njemačkog proizvođača specijaliziranog za proizvodnju visokvalitetnih stolova i radnih stolica koji rastu kao i djeca.

MOLL

To su naime, pomični ergonomski stolovi koji se ovisno o dobi mogu spuštati i dizati od 58 do 118 centimetara (poneki čak i do 128 centimetara) što znači da jedan te isti stol praktički možete imati cijeli život od ranog djetinjstva, tinejdžerstva do odrasle dobi.

MOLL

Kako? Sjećate se priče o Stokkeovim Tripp Trap stolicama? Ovo je zapravo slična priča, ali nije riječ o stolicama za jelo, nego o radnom školskom stolu za kojeg je jedan tata (također sjevernjak) shvatio da je besmisleno tijekom školovanja kupovati dva, tri, pa i četiri različita radna stola, kada sve to može jedan stol koji se povisuje i produljava ovisno o dobi djeteta.

MOLL

Tako je prije 44 godine nastao prvi pomičan Mollov stol i to u obiteljskoj stolarskoj tvrtki koja postoji već 90 godina i koja je danas moćna međunarodna tvrtka prisutna u 60 zemalja svijeta.

MOLL

U Hrvatskoj Mollove stolove možete kupiti u trgovini Male stvari u Centru Bundek, a tamo možete uživo pogledati i ovaj high-end stol s elektromotorom.

MOLL

– Da, T7 je zaista poseban i on je vjerojatno jedini stol koji će savršeno pristajati prvašiću, ali i najmršavijoj ženi i najvišem muškarcu. Elektro motor Moll T7 stola čini podešavanje visine stola najlakšim mogućim. Za podešavanje visine potrebne su obje ruke, a funkcija se može zaključati. Ako osjeti otpor, motor odmah staje – kaže nam Dijana Bušić, vlasnica Malih stvari, otkrivši još jednu zanimljivost vezanu za ovaj stol.

MOLL

– Njegov dizajn je svevremenski i uvijek ćete ga lako uklopiti u bilo koji interijer, neovisno o trendovima koji će dolaziti, a tome doprinosi i mogućnosti promjene boje umetaka i ladice stola. Naime, boja stola može se promjeniti u svakom trenutku sukladno trendovima ili osobnim željama. A ima i kotačiće tako da ga lagano možete odgurati gdje god vam više treba – objasnila je Dijana.

MOLL

Podešavanje visine kod ovog modela može se dodatno produžiti na čak 128 centimetara (što je već visina visokog stola za informatičke programere), a kod njega je moguće i fino podešavanje visine, pa se bez dodatnog boltanja može koristiti na neravnim površinama.

MOLL

– Čak i prije nego što je pušten u prodaju Moll T7 je nominiran za German Design Award, nagradu koju svake godine dodjeljuje Vijeće njemačkog dizajna (German Design Council) stacionairano u Frankfurtu i koje nagrađuje proizvode koji će imati najveći utjecaj u dizajnu – objasnila je Dijana iz Malih stvari.

MOLL

Uživajte u Mollu.