Novi bar za uživanje u zalasku sunca s pogledom na Split

Kažu da im je specijalitet domaći gelato i osvježavajući sorbet. Odlično. Vodimo vas u Tramonto bar u Le Meridien Lav resortu, nadomak Splita

Volimo nova mjesta, a posebice kada su zanimljiva, atraktivna, ugodno uređena… Evo jednog lijepog mjesta gdje ćete uživati u divnom zalasku sunca i to s odmakom od užurbanog grada te s pogledom na more.

Vodimo vas u Tramonto bar u sklopu Le Meridien Lav resorta, nadomak Splita. Bar je smješten na šetnici marine, te nudi slatke okuse ljeta u elegantnoj mediteranskoj atmosferi.

Specijalnost im je domaći gelato, elegantni kokteli te sorbeto. Sorbet, kako već ga zovete. No, nikako ga nemojte propustiti jer se sorbeto priprema od sezonskog voća i s jednim od najpoznatijih provansalskih roséa, onog francuskog brenda Whispering Angel napravljenog od najkvalitetnijeg grožđa iz regije Côtes de Provence.

Užitak će biti potpun ako u Tramonto bar dođete za vrijeme golden hourea, kada su boje i mirisi ljeta još intenzivniji te kada sve izgleda još čarobnije.

Inspiracija za uređenje su im im 50-te i 60-te godine prošlog stoljeća te slična mjesta na Azurnoj obali i Mediteranu s čime odaju počast francuskom nasljeđu brenda Le Meridien.

Uživajte u slikama John Pavlisha.