Na Krku se otvorio novi Falkensteiner. Idemo?

Punat je dobio jedan novi/stari hotel. Naime, Hotel Park postao je ugodno mjesto za odmor. Uređenje potpisuju arhitekti Duspera i Travaš.

Kažu da je u Hrvatskoj ove sezone u turističke objekte uloženo oko 940 milijuna eura. Ogroman novac. Većinom se potrošio za gradnju 5-6 novih hotela po Jadranu i temeljitu obnovu njih 20-ak.

FALKENSTEINER

Jedan od tih koji se u potpunosti obnovio, osvježio i rebrendao je hotel Park u Puntu.

FALKENSTEINER

Ovo je tipičan predstavnik starih hotela po Jadranu, kada su se gradili u borovim šumama, odmah uz najljepše plaže, s puno terasa, javnih prostora, ali s puno manjim sobama nego što je danas standard.

FALKENSTEINER

I zato ih treba preurediti. Zato, ali i zbog činjenice da je turizam jedna izrazito živa grana i da bi hotele trebalo svakih par godina osvježiti, a svakih 10 temeljno obnoviti.

FALKENSTEINER

Hotel Park u Puntu upravo je doživio svoju transformaciju, postavši dio lanca Falkensteiner i obnovivši se po njihovim standarda koji se uklapaju u njihovu “Welcome home” filozofiju.

FALKENSTEINER

Preuređenje su vodili arhitekti Duspara i Travaš koji su staru damu pretvorili u moderan, prozračan mediteranski obiteljski hotel s 4 zvijezdice.

FALKENSTEINER

One male sobe o kojima sam vam pričala, pretvorene su u prednost – od dviju soba napravljene su velike obiteljske sobe s prostorom za roditelje i prostorom za djecu s čime se iskoristio prostorni potencijal kojega je pružao ovaj hotel.

FALKENSTEINER

Divan detalj je i spušteni strop koji je riješen s novom instalacijom s isprepletenom užadi koja je zamijenila stari dotrajali spušteni strop.

FALKENSTEINER

A u središtu stvari su ipak djeca. Za njih je napravljen velika Falky Land igraonica, bazen s toboganom, dječje igralište, prostor za mame i bebe…

FALKENSTEINER

Evo kako otprilike to sada izgleda na fotografijama…