Kolaž za bookmarkiranje. Najljepša potkrovlja

Treba vam inspiracija za uređenje potkrovlja? Evo 8 inspirativnih i lijepih stanova, obiteljskih kuća i minihotela koji su divno riješili neki detalj u potkrovlju

Prije točno godinu dana, prvi put sam u koferu poželjela imati 80.000 eura. Naime, prijateljica mi je rekla za jedno potkrovlje od 110 kvadrata u Krajiškoj ulici u Zagrebu koje se prodavalo za taj iznos i bila je to prema svim mojim željama i parametrima – idealna prilika.

Potkrovlje je bilo pogodno za život, u vrlo dobrom stanju, čak i relativno nedavno obnovljeno s novim krovištem i instalacijama te u maloj zgradi sa samo 2 stana. Zgrada je bila u bloku s malom okućnicom, vlastitim ograđenim parkingom, a na donjem katu nalazili su se uredi, dakle bez problema bi vikendom mogli tulumariti i feštati bez da ikom smetamo.

Idealno mi se činilo sve, pa i činjenica da je blizu izvrsna osnovna škola i lijepa, mirna ulica… i sviđalo mi se apsolutno sve… Samo naravno, taj dan nisam imala 80.000 eura i stan se prodao, za tih manje od 800 eura po kvadratu.

Tješila sam se bit će još prilika… Tješim se i danas, iako su od tada stanovi u gradu ponovno poskupili. Zato svako toliko gledam po oglasnicima u nadi da ću opet naletiti na tako nešto – meni potpuno idealno.

Ako tražite potkrovlja i ideja za neko buduće uređenje, bookmarkirajte si ovaj tekst…

Tu su linkovi na meni najljepša potkrovlja objavljena na Dblogu. I da odmah kažem, ovo nije rang lista, nego moj slučajan redoslijed…

Zagreb, Gajeva:

Više na linku

Zagreb, Kolonije:

Više na linku

Beograd, Dedinje:

Više na linku

Mokrin, Mokrin House:

Više na linku

Zagreb, Željka Pavlinović:

Više na linku

Norveška, Potkrovlje iz Snova:

Više na linku

Willlendorf, kuća pored Venerinog vrta:

Više na linku

Barcelona; Paseo de Gracia:

Više na linku


 

Mjesec potkrovlja na Dblogu napravljen je u suradnji s partnerom velux.hr i potkrovlje.hr.