Kad stan dobije pravi facelifting

Mnogi sanjaju o novoj kuhinji i malom balkonu na kojem mogu popiti bar kavu. A što kada se te dvije stvari spoje? Zavirite u predivnu transformaciju jedne neugledne kuhinje u potkrovlju

Kuhinja mi je stara, nepraktična, ružna, mračna… Joj da barem imam neki balkončić, ne mora biti velik, ali bar minijaturni da bar na zraku mogu popiti kavu. Poznato?

VELUX

Vjerujem da je i da mnogi maštaju o ovakvoj kuhinjici s malim balkonom koja izgleda kao i ona s reklame.

VELUX

I je s reklame i to za VELUX-ove krovne Cabrio prozore koji se u trenu rastvaraju i postaju balkon, kao cabrio automobil.

VELUX

Ali to se dogodilo potpuno slučajno i to nakon što je jedna obitelj svoju neuglednu kuhinju u potkrovlju uspjela pretvoriti u ovo…

VELUX

Zaglađeni beton na podu, kuhinja s frontama od hrastovog furnira, tanka radna ploča od max compacta, elegantni luster na pomalo neuobičajenoj poziciji i bijele metropolitan pločice s fazetiranim rubom koje asociraju na cigleni zid.

VELUX

Sve to ne bi izgledalo ni blizu toliko atraktivno da su ostale stare smeđe grede i dotrajali prozor.

VELUX

Da, tako je to prije izgledalo…

VELUX

Što kažete na razliku?


 

Producirano u radionici TG Studija, Telegramove in-house agencije za nativni marketing, u suradnji s partnerom velux.hr i potkrovlje.hr i po najvišim uredničkim standardima Telegram Media Grupe.