Jeste li ikad maštali o krevetu usred kafića?

Ovo nije priča o tri grada unutar jednog kafića, ovo su Perfectini kreveti Berlin, London i New York u prekrasnom ambijentu Pločnika

Kako bih sada voljela da mi je odmah tu, točno ovdje – krevet. Jeste li to ikad pomislili nakon cjelonoćnog izlaska? Ja jesam i to puno puta, a s tom idejom poigrali su se i stilisti Perfecte koji su upravo u jednom popularnom zagrebačkom klubu smjestili svoje krevete i napravili divnu kampanju.

Perfecta / New York

Naime, kafić Pločnik, jedan je od trenutno najpopularnijih mjesta za izlazak u gradu, nedavno je otvorio svoja vrata i privremeno ugostio Perfectine krevete. Ideju oko uređenja interijera osmislile su Ana Šafar i Ana Coce iz arhitektonskog studija Poop, a prostor kluba poslužio je kao kreativni poligon na svoje dvije etaže.

Perfecta / London

Interijer caffe bara sa svojim šankom opločenim crnim pločicama i prepoznatljivim okruglim prozorom ugostio je krevet Berlin i London, a donji dio kluba, uređen u stilu Tima Burtona, pokazao se kao idealna kulisa za krevet New York.

Perfecta / New York

I kako je to izgledalo? Neobično. Kao u nekom divnom stanu u New Yorku, Londonu, Berlinu…

Perfecta / Berlin

Krevet Berlin odlično se uklopio uz keramičke pločice jer i sam ima pravokutni uzorak na uzglavlju.

Vertikalno slaganje izduženog pravokutnog formata provlači se kao glavna tema čokoladnog pročelja kako bi uglovnica tvorila jedinstvenu kvartovsku priču sa starim keramičkim pročeljem zgrade preko puta i kao osnovni akcent interijera gdje je šank u prizemlju predstavljen kao impozantna keramička crna disko kugla. Upravo u podnožju tog elementa, divno se uklopio Perfectin krevet Berlin, krevet koji upravo u uzglavlju ima model horizontalnih i vertikalnih linija koje podsjećaju na mrežu slaganih pločica.

Perfecta / Berlin

Tapeciran u predivnu i bogatu tkaninu Medea, ovaj krevet je spreman zadovoljiti i najzahtjevnije kupce. Radi se, naime, o box-krevetu koji nudi kraljevsku udobnost. Za njega vam nisu potrebne podnice jer su one ugrađene u bazu kreveta i tapecirane pružajući time bolju potporu i udobnost. Tapeciranje ovog kreveta je moguće izvesti i u eko koži, a praktičnost održavanja spavaće sobe u podnožju kreveta pružit će vam visoke mat kromirane nogice. Krevet je moguće naručiti u standardnim širinama 140, 160 i 180 cm i dužini 200 ili 190 cm. Obzirom da je malih vanjskih dimenzija (zauzima prostor dimenzije madraca i debljine uzglavlja), vrlo je pogodan i za manje spavaće sobe.

Perfecta / Berlin

U istom prostoru prizemlja sa zagašenom i denim plavom bojom koja prevladava u prostoru, no ispod šarmantnog okruglog prozora i tropske biljke velikog formata koja naglašava udobnost, smjestio se krevet London.

Perfecta / London

Naizgled čvrstih i jednostavnih linija, predstavio je pravi izazov u uređenju spavaćih soba s vrlo malo prostora. Krevet London dolazi s ugrađenom podiznom podnicom koje otvara jednu novu dimenziju za pospremanje stvari ili posteljine.

Perfecta / London

Podnica je uključena u cijenu, ali za razliku od box kreveta, nije tapecirana u tkaninu. Krevet na uzglavlju dolazi sa specifičnim trakama u eko koži koje mogu, ali i ne moraju biti vaš izbor.

Njegova šarmantnost se može dodatno naglasiti izborom tkanine Kitana koja u svojoj strukturi ima linije u obliku riblje kosti, a trake na uzglavlju u odgovarajućoj ili kontrasnoj boji eko kože, poput remena naglašavaju njegovu odvažnost i muževnost. Krevet također dolazi u širinama 140, 160 i 180 cm, te dužinama 190 ili 200 cm.

Perfecta / London

Najveći izazov definitivno je bio klupski prostor u podrumu u kojem prevladava Yves Klein plava sa snažnom ljubičastom bojom. Crveni jarki tonovi okupali su stubište koje je pružilo savršenu komunikacijsku sponu s crvenim detaljima u prostoru. Upravo u tom upečatljivo hrabrom prostoru, smjestio se krevet New York, koji za razliku od Berlina, sadrži dvije ladice za prostor za odlaganje stvari.

Perfecta / New York

New York vam pruža vrhunsku udobnost, sačinjenu od 3 sloja: box krevet s ugrađenom letvičastom podnicom, madrac džepićaste jezgre visine 22 cm, te nadmadrac visine 5 cm koji po želji možete odabrati između dvije tvrdoće.

Perfecta / New York / Lull

Nadmadrac može biti izrađen u visco elastičnoj (memory) jezgri za mekšu udobnost ili u tvrđoj hladno lijevanoj jezgri (HR pjena). Krevet možete birati u dimenziji 160 x 200 cm ili 180 x 200 cm, te birati tkaninu u raznim bojama te tako stvoriti svoju jedinstvenu priču u vlastitoj spavaćoj sobi.