Algebra otvorila Coworking Spark Space

Algrebra je u sklopu svog centra u Gradišćanskoj 24 otvorila novi Coworking Spark Space za čak 111 ljudi. Riječ je o novom hub coworking prostoru na 900 kvadrata u kojima je 15 ureda različitih kapaciteta – od privatnih ureda za 2 zaposlenika do većih ureda s 18 radnih mjesta. Korisnicima je na raspolaganju konferencijska dvorana za sastanke za 14 sudionika, a tu su i dodatni prostori poput zajedničkog prostora za druženje i objedovanje, odvojenog prostora za telekonferencije te moderno opremljene kuhinje.

„Ono što coworking prostor Algebra Spark Space čini jedinstvenim je činjenica da svojim korisnicima omogućujemo interakciju s više od 15.000 studenata i polaznika godišnje te više od 500 nastavnika iz IT, digitalnog, kreativnog i poslovnog područja, budući da je smješten u poticajnom akademskom okruženju Algebrinog kampusa. Sinergija poslovnih uredskih prostora i brzorastuće obrazovne institucije, osim kroz networking, do izražaja dolazi i u vidu brojnih dodatnih event prostora unutar kampusa u koje je implementirana vrhunska oprema i tehnologija s ciljem postizanja maksimalne razine funkcionalnosti i ugode. Prostor za male i startup firme odlično nadopunjava i Algebra LAB, znanstveno-istraživački centar koji provodi inkubatorski program više od 10 godina, a od nedavno pruža i usluge Europskog Digitalnog Inovacijskog Huba za male i srednje poduzetnike. I sve to nedaleko centra grada, istaknuo je Domagoj Mak, glavni operativni direktor i član uprave Algebre.

Pored coworking prostora, u sklopu Algebra Spark Spacea, svima zainteresiranima na raspolaganju je i Spark Event – novo urbano mjesto za organizaciju većih ili manjih poslovnih događanja, predavanja, radionica, ali i niz drugih privatnih ili komercijalnih evenata uz svu potrebnu infrastrukturu.

Zainteresiranim tvrtkama i fizičkim osobama u okviru Algebra Rent Spacea omogućen je i najam dodatnih prostora pa na preko 12.000 m2 mogu zadovoljiti sve svoje potrebe. Pored soba za sastanke za do 40 osoba, koje je moguće unajmiti po satu, u sklopu audio, video ili podcast studija omogućeno je snimanje i produkcija sadržaja, a tu su i najrazličitiji prostori za organizaciju predavanja, edukacija ili prezentacija. Na raspolaganju su i brojne učionice, predavaonice i dvorane različitih veličina i kapaciteta, organizirane tako da ih je moguće postaviti ovisno o potrebama – u frontalnom i modularnom načinu slaganja ili u kino postavu. Dio njih opremljen je i računalima što ih čini prikladnima za razne interne ili vanjske edukacije, panele, radionice, konferencije, prezentacije proizvoda i razna druga događanja.

Unutar suvremeno uređenog i opremljenog kampusa dostupni su i kabineti opremljeni računalnom i audio opremom te konferencijsko-kongresna dvorana s 215 mjesta, a ugodnijem i bezbrižnijem boravku pridonose dodatni sadržaji poput podzemne garaže i vanjskog parkirališta za bicikle kao i prostor s tuš kabinama i svlačionicom. (PR)