Showroom za skeptike

Morana je divna. Kaže, znam da kod tebe nema pr priopćenja, ali čisto da znaš, otvorio se u Splitu novi Miele Experience Center. I u pravu je, takve vijesti obično ignoriram. Ali ne i kad je Miele u pitanju.

Veliki sam fan Mielea, muž mi kaže da sam potpuni snob. No, i njega sam potajno navukla na njihove proizvode. Razlika je jednostavno vidljiva, pa čak i tako velikim skepticima koji uvijek traže dokaze.

Zato su super ovakvi centri. Do sada je u Hrvatskoj bio samo jedan, u zagrebačkom Buzinu, a sada se otvorio i drugi, u Splitu. To su showroomi u kojima možete razgledati i isprobati kućanske aparate i u miru saznati apsolutno sve o njima, pa i razlog zašto su u pravilu dvostruko skuplji od konkurencije.

Dizajn, tehničke karakteristike, brojke, zapravo su manje bitan dio te priče, pa ako slučajno čujete da se planira neka Mieleova škola kuhanja, svakako se prijavite. Nakon jednog takvog eventa skužila sam da u meni nekim čudom čuči odlična kuharica i da nam tehnologija u tome može užasno puno pomoći. Pa i potpuno nezainteresiranim tipovima poput mene.