Hit ovog Božića – papirnate čestitke

Razveselite svoje najdraže i pokažite im da vam je stalo, a ovih dana i najmanje stvari postaju jako važne…

Priznajte, koliko dugo nekome niste poslali čestitku? Ja predugo. Vjerojatno još od srednjoškolskih dana kada smo umjesto poštanske markice pisali neku čudnu oznaku 2FeB (ako se dobro sjećam) i “živjeli poštari”. Nevjerojatno, ali razglednice i čestitke su stizale. Potpuno besplatno i uvijek bi nepogrešivo razveselile svakog tko bi ih dobio. A vjerojatno i te poštare jer bi im uvijek na markicu nacrtali još pokoji cvijet, srce, smajlić…

Divno davno vrijeme.

A kad je već ova godina toliko posebna i kada ovaj Božić neću provesti u krugu svih mi dragih ljudi, onda se pridružujem akciji – #cestitkesukaozagrljaji.

Ekipa domaćeg brenda Think Ink pripremila je nove predivne božićne čestitke iz kolekcije #cestitkesukaozagrljaji kako bi nam pomogla da razdvojenost bude barem mrvicu lakša, a osmijeh na licima vaših najdražih garantiran.

Napišite im par riječi od srca, zašto vam nedostaju i čemu se najviše veselite u novoj godini. Uključite i najmlađe, razveselite bake i djedove, kolege, prijatelje… Male stvari ovih dana imaju posebno značenje. I tako male, čine veliku razliku.

Bozićna linija Think Ink čestitki uključuje osam blagdanskih motiva, a možete ih pronaći u BIPA, Emmezeta i TISAKmedia trgovinama diljem Hrvatske.