Boba Blašković

30 plus, mama, supruga, urednica brojnih lifestyle izdanja o dizajnu i uređenju doma. Mama Fabijana i Lovre, D bloga, D&D-a i dugogodišnja glavna urednica Nekretnina i Dom&Dizajna u Jutarnjem listu. Budi.in, 24 sata, Globus, Grazia, Like, Telegram…

Samo su neki od magazina i portala s kojima više od desetljeća suradjujem ili sam suradjivala i to kao novinarka, urednica, stilistica, content editor, freelancerica, savjetnik za interijere… Ali sve je to manje bitno. Ja sam ta D girl koja stoji iza skoro svakog teksta na ovom blogu. D blogu.

A tko sam zapravo? Što volim, a što ne?

Upoznajmo se postupno. Za sada ću ti samo reći da je ovaj blog o lijepoj strani života, o svijetu kojeg želim živjeti zajedno sa svoja tri dječaka – jednogodišnjim Lovrom, dvoipolgodišnjim Fabijanom i suprugom Draženom.

U prijevodu, to znači da je ovo blog o kreativnim, pametnim i lijepim stvarima te ljudima koji me inspiriraju te čiji rad volim, pratim, cijenim…

I možda ne mogu mijenjati svijet, ali možda mogu nekome pomoći da kupi udoban krevet. I vjerujem da sam tom čovjeku tako puno više pomogla, a nadam se da ću nekada pomoći i tebi.

Ukratko zašto ovaj blog?

Zato što volim dizajn i arhitekturu
Zato što volim pisati
Zato što volim lijepe slike
Zato što volim dijeliti stvari
Zato što volim život
Zato što sam ludi radoholičar kojem je blog odmor